Skocz do zawartości

The Last of Us Part II Remastered - PS5, PC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja to już znałem z przecieków, a potem to wszystko się sprawdziło, a zagrałem w tamtym roku, teraz się głowię czy brać czy nie na PC, ale widać że jakościowo zapewne lepsze niż to co grałem na PS5- mam wersję box PS4. Nie sprzedałem pudełka.

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano

All max maxów, 4K, DLSS jakość zwykle 141 fps.

Jakość portu po godzinie oceniam na genialny.
Jakość gry, póki co, genialna.
Kosmyki włosów wystające z warkoczy, albo mechanika ściąganego z ciała koca - sztos.
Pierwszy kontakt, choć wiedziałem czego mogę się spodziewać - i tak rewelacja.
Jak tak będzie do końca, to port klasy GoW IMO.

• Like 1
Opublikowano
45 minut temu, caleb59 napisał(a):

Nie mam konsoli więc tak jak w przypadku jedynki - pierwsze.

Udanej zabawy, to naprawde dobra opowiesc pelna emocji.

Sam mysle zeby zagrac ponownie, tylko dylemat czy Remaster na Pro czy wybulic wiecej na PC.

Opublikowano
27 minut temu, JeRRyF3D napisał(a):

Jakość gry, póki co, genialna.
Kosmyki włosów wystające z warkoczy, albo mechanika ściąganego z ciała koca - sztos.
Pierwszy kontakt, choć wiedziałem czego mogę się spodziewać - i tak rewelacja.

Daj spokój leżę i szukam szczęny po podłodze! Para z ust pod czas rozmów jest tak ''gęsta'' i wręcz wyczuwalna, że człowiekowi się zimno robi! XD 

Drobinki śniegu latające pod butami gdy idziemy. Płatki śniegu, kurz etc... Ilość tych detali zwala z nóg! Genialna jakość! 

Natywne 4K\DLAA absolutnie wszystko na Ultra i jest 120FPS! Dziś nocka jak nic!

P.S. Pamiętajcie aby to nieszczęsne ziarno wyłączyć i rozmycie w opcjach.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Mam i ja, nie mogłem się obejść 145zł w cdkeys, Part 1 nie mam i nie grałem na PC bo miałem RTX z 8gb vram, a teraz mając taką kartę mogę zaszaleć:E To będzie moje drugie podejście do gierki, pierwszy raz na PS5

obraz.png.d47de879dcd4bdae83ecd9a3cd35b9ef.png

Ale wpierw muszę skończyć Indianę, ale pewnie nie dam rady i zaraz zapodam instalację :pijaki:  Tylko co zrobić... mowa o tym co mnie będzie czekać :cenzura: I to jeszcze tym razem na trudnym, kurde nie wiem czy się ośmielić, ale chyba zaryzykuję, na normalu czasem trzeba było powtarzać, ale na trudnym może będzie inny "scenariusz" i gameplay? Może ominą mnie to "niedobre" rzeczy:Up_to_s:

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Dostając zadanie i nie mając znacznika na tak dużej mapie to coś słabo to wygląda. Nie mam zamiaru pół dnia szukać celu.
    • Od 2019r Mondeo MK5 wychodziło w wersji poliftowej ze zmienioną budą, osprzętem silnika i skrzynią.  Bardzo dobre jednostki 2.0TDCI (HDI) mianowano na EcoBlue czyli dołożyli AdBlue i wprowadzili mokry pasek rozrządu i przez te zmiany silniki nie były już takie dobre w ogólnym rozumieniu. Do tego zmienili skrzynie biegów z powershifta 2 gen na skrzynię A8, która jest trwalsza ale niestety wolniejsza przy zmianie biegów. Powershift 2 gen biegi zmienia płynniej ale do poprawnej pracy wymaga regularnej wymiany oleju i filtru. Na pewno po między Powershift gen 1 i gen2 jest wyraźna poprawa w trwałości pracy skrzyni. 1 generacja przysparzała problemów i zapisała się w historii jako awaryjna. 2 gen już takich problemów nie ma.  Ja miałem Mondeo MK5 z 2018r czyli tzw „między lift” dla wielu to najlepsza wersja ponieważ posiadała już budę poliftową a osprzęt stary czyli silnik 2.0TDCI (HDI) bez adblue i na zwykłym, suchym pasku. Do tego skrzynie Powerhift gen2, która była płynniejsza od A8.  Co by nie mówić to przy awarii skrzyni automatycznej czy to Powershift gen2, A8 czy innego rozwiązania naprawa idzie już pod naście tysięcy zł dlatego warto o nie dbać  Auto sprzedałem z przebiegiem 212tys km z perefekcyjnie działającą skrzynią. Przy 60, 120 i 180 tyś km wymiany oleju, filtrów w automacie  
    • "Crimson Desert will be pre-loadable on 6PM ET / 3PM PT on March 17, 2026 (10PM UTC). for Playstation 5, ahead of its worldwide release 48 hours later on March 19. Preload availability for Xbox Series X/S and PC has yet to be officially announced, but digital preloads typically open around 48 hours before launch..." czyli na PS5 jest oficjalnie zapowiedziane, a na resztę platform oficjalnego infa jeszcze nie ma.    I to jest zdrowe podejście. Poczekać, zobaczyć jakie to faktycznie jest i później myśleć o ewentualnym kupnie.    Patrzę na te filmiki i mimo tego że gra mnie w ogóle nie interesuje, to wygląda to zbyt pięknie by było prawdziwe, czytając jakie to ma być ogromne. 
    • To już gry akcjii a nie survivor horror ale dalej może się podobać.
    • To jest seria 4? One tak podrożały?  5 lat temu za moją 4 dałem 1700, jedynie pary nie mam.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...