seba842005 130 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia 5 minut temu, Crew 900 napisał(a): No m laptopowy lub odpowiednik na PC. Lapkowy 4070, 2560 x 1600 dlss jakość, preset bardzo wysokie na szybko.
ODIN85 3 502 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Jak Wam się podoba wprowadzenie elementów golfa do gry? 1
Reddzik 2 776 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Daj im pograć, zapewne jeszcze nikt nie dopatrzył się elementu zwanego golfem.
dawidoxx 976 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia 2 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Jak Wam się podoba wprowadzenie elementów golfa do gry? kilka lat temu to było zaskoczenie 😁 1
caleb59 1 628 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Tylko proszę bez spoilerów bo inaczej... 1 4 1
Reddzik 2 776 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia (edytowane) Ja to już znałem z przecieków, a potem to wszystko się sprawdziło, a zagrałem w tamtym roku, teraz się głowię czy brać czy nie na PC, ale widać że jakościowo zapewne lepsze niż to co grałem na PS5- mam wersję box PS4. Nie sprzedałem pudełka. Edytowane 3 Kwietnia przez Reddzik
Reddzik 2 776 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Jestem ciekaw kto pierwszy wyleci przed szereg i kiedy to nastąpi, ale będzie Czekam
caleb59 1 628 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia No i nie jest tak idealnie jak piszecie.
Crew 900 1 000 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia (edytowane) Aha. Przecież jest DLSS i FG Edytowane 3 Kwietnia przez Crew 900
userKAMIL 857 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Zaczynam i ja 23 minuty temu, caleb59 napisał(a): Tylko proszę bez spoilerów bo inaczej... To jest Twoje pierwsze podejście do gry?
caleb59 1 628 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Nie mam konsoli więc tak jak w przypadku jedynki - pierwsze.
brainq 47 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Godzinę temu, Crew 900 napisał(a): Nie no bez jaj. Niech ktoś odpisze poniżej rtxa 5090 -.- mam 4060 i to fakt shadery ładują 1 minuta. A w tlou part 1 nadal trwa długo po patchach.
Reddzik 2 776 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia (edytowane) Na jakim poziomie gracie? Edytowane 3 Kwietnia przez Reddzik
caleb59 1 628 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Też nie gram bo 100gb a to na moje łącze pewnie z 8-9h pobierania więc od jutra zacznę. 1
seba842005 130 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia 29 minut temu, Crew 900 napisał(a): Aha. Przecież jest DLSS i FG Z fg mam ponad 100fps szlajając się Eli pl pierwszych mapach.
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia All max maxów, 4K, DLSS jakość zwykle 141 fps. Jakość portu po godzinie oceniam na genialny. Jakość gry, póki co, genialna. Kosmyki włosów wystające z warkoczy, albo mechanika ściąganego z ciała koca - sztos. Pierwszy kontakt, choć wiedziałem czego mogę się spodziewać - i tak rewelacja. Jak tak będzie do końca, to port klasy GoW IMO. 1
Sheenek 330 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia 45 minut temu, caleb59 napisał(a): Nie mam konsoli więc tak jak w przypadku jedynki - pierwsze. Udanej zabawy, to naprawde dobra opowiesc pelna emocji. Sam mysle zeby zagrac ponownie, tylko dylemat czy Remaster na Pro czy wybulic wiecej na PC.
dawidoxx 976 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia 40 minut temu, Reddzik napisał(a): Na jakim poziomie gracie? Trudny ale na ps5 gralem na normalu
userKAMIL 857 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia 27 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): Jakość gry, póki co, genialna. Kosmyki włosów wystające z warkoczy, albo mechanika ściąganego z ciała koca - sztos. Pierwszy kontakt, choć wiedziałem czego mogę się spodziewać - i tak rewelacja. Daj spokój leżę i szukam szczęny po podłodze! Para z ust pod czas rozmów jest tak ''gęsta'' i wręcz wyczuwalna, że człowiekowi się zimno robi! XD Drobinki śniegu latające pod butami gdy idziemy. Płatki śniegu, kurz etc... Ilość tych detali zwala z nóg! Genialna jakość! Natywne 4K\DLAA absolutnie wszystko na Ultra i jest 120FPS! Dziś nocka jak nic! P.S. Pamiętajcie aby to nieszczęsne ziarno wyłączyć i rozmycie w opcjach. 1 1
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia (edytowane) Wchodzisz do pomieszczenia, gdzie są zarodniki, odsuwasz jakiś regał, albo nawet samym wejściem ten... powstający wir cząsteczek tańczących w powietrzu. ŚWIETNE! Edytowane 3 Kwietnia przez JeRRyF3D 1 1
skunRace 798 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia 1 godzinę temu, caleb59 napisał(a): Tylko proszę bez spoilerów bo inaczej... Dokładnie ja też nie grałem jeszcze Part 2, więc żeby tu nikt nie wpadł na głupi pomysł spoilerować cokolwiek. 4
Reddzik 2 776 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Mam i ja, nie mogłem się obejść 145zł w cdkeys, Part 1 nie mam i nie grałem na PC bo miałem RTX z 8gb vram, a teraz mając taką kartę mogę zaszaleć To będzie moje drugie podejście do gierki, pierwszy raz na PS5 Ale wpierw muszę skończyć Indianę, ale pewnie nie dam rady i zaraz zapodam instalację Tylko co zrobić... mowa o tym co mnie będzie czekać I to jeszcze tym razem na trudnym, kurde nie wiem czy się ośmielić, ale chyba zaryzykuję, na normalu czasem trzeba było powtarzać, ale na trudnym może będzie inny "scenariusz" i gameplay? Może ominą mnie to "niedobre" rzeczy 1 1 1
Vulc 2 191 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia (edytowane) Bawcie się, bawcie. Fabuła pierwsza klasa, ma swoje "momenty". Niestety ich odbiór może być... well, różny. Edytowane 3 Kwietnia przez Vulc 1 1
Qrdello 829 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia A u mnie się dopiero zaczęło pobierać uroki 12h na służbie 1
Rekomendowane odpowiedzi