Jak będziesz miał ścianę/rów/auto przed sobą to każdy naciśnie hamulec bo innego wyjścia nie ma. Nikt o zdrowych zmysłąch nie będzie jechał "na luzie" jeśli ma przeszkodę przed sobą.
No i napisałem że PRĘDKOŚĆ, a wyhamować trzeba mimo wszystko, silnikiem nie da rady zawsze.
Rekuperacja to porażka według osób które je mają i na pewno nie jest standardem. Koledzy z pracy którzy budowali domy i montowali ją powiedzieli żeby tego nie robić
Nie zgodzę się. Ktoś kto ma trochę doświadczenia jest mniejsze ryzyko, że spanikuje na lodzie i wdepnie hamulec trzymając go i modląc się o cud. Osoba doświadczona będzie zdawała sobie sprawę, ze musi trzymać odstęp, z tego czego mniej więcej może się spodziewać po aucie.
HDR ogólnie został poprawiony w D4 w którejś łatce, ale dalej nie wygląda jakoś za specjalnie. Po prostu tak ta gra została zrobiona pod sdr. Fixy tylko w teorii poprawiają hdr, bo przyciemnienie powoduje black crush Ale jak lekko samemu zmienić, ustawić to ujdzie.
do fabuły HDR może i fajne bo lokacje są klimatyczne ale w późniejszym etapie ja nawet ograniczyłem ilość rozbłysków bo to męczy jak cały ekran się świeci jak stroboskop
Rekomendowane odpowiedzi