-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dirian · Opublikowano
Jak ci się kijanka sprawuje? Sam mam model sprzed liftu rocznik 2020, 1,4 TGD-i 140KM. Nie masz problemu z nagarem? Dużo ludzi na to narzeka przy 1,5. Przy 1,4 podobno się aż tak nie gromadzi, u mnie póki co po 85 tys brak większych problemów. Dotychczas jeśli chodzi o awarie to siadł mi rozrusznik przy 80 tys (mimo wyłączonego od nowości start-stop) i to w sumie tyle. Poza tym autko dobrze śmiga, wcześniej (przy ok 45 tys) troche szarpała skrzynia 7DCT na 1-2 biegu, ale adaptacja w ASO rozwiązała problem. Ostatnio też olej zmieniałem po 70 tys w automacie. Ciekawe ile jeszcze zrobią km te nieszczęsne sprzęgła w automacie, mam nadzieję, że do 130 tys dociągną, bo po takim przebiegu pewnie będę zmieniać na coś nowszego. Chyba, że się wcześniej rozlecą, to zrobię remont i będę dalej jeździł W sumie ciężko stwierdzić czy problem faktycznie jest tak duży jak to opisują czy jednak trochę rozdmuchany. -
Przez azgan · Opublikowano
Nie zapominaj o ubrankach w Diablo IV jest przecież pełno tego 😉 -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Kolejny wrażliwy. Niby dorosłe chłopy, a problemy żywcem "Moda na sukces" Może stwórzmy specjalną rangę "Uciśniony" i umieśćmy w niej wszystkich płaczków, którzy na samczą zaczepkę nie potrafią odpowiedzieć w podobny sposób. Normalnie problemy pierwszego świata... -
Przez Krauziak · Opublikowano
Tak tylko kiedy wyłączę go mając w11 na drugim dysku ten wariuje. Tak nas MS uwaliło z 11. Czasem myślę żeby zainstalować W10 Ltsc dla tych kilku gier i zostać przy mincie jako daily. Mam tam ogarnięte już wszystko co potrzeba. Tylko ten SB i battlefield mnie jeszcze trzymają. Jeszcze kwestia sterowników pod mojego laptopa, ciekawe czy są do w10. Laptop ma licencję na w11 -
Przez huudyy · Opublikowano
Ale się świątecznie zrobiło, aż checka odpaliła
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi