Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W jednym elemencie zawstydza w 5 innych do pięt nie dorasta. 

Brak rzucających cieni od trawy, przez co trawa wygląda jak jedna wielka papka.

Fatalnie zrobiony efekt wiatru, lepiej żeby go nie było w ogóle jak tak ma to wyglądać. Roślinność się trzęsie jakby padaczki dostała.

Twarze postaci, mimika, jak i całe animacje w cutscenkach, nie wyglądają najlepiej 

Ogólnie to czekam, może kupie nawet na premierę, ale poziom hajpu jaki wywołuje ta gra w internecie jest grubo przesadzony. 

Edytowane przez Tomek_ITH
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Przecież ta gra to graficznie średniak. Obejrzałem wszystkie materiały i jedynie co tutaj zasługuje na pochwałę to zasięg rysowania tekstur w oddali czy dobrze zrobiony RT, ale cała reszta to średniak. Tam nawet tekstury postaci są przeciętnej jakości a inne wołają o pomoc (np. te cienie trawy). Skąd te zachwyty? I ma to oczywiście odwzorowanie w wymaganiach: są relatywnie niskie w porównaniu do ostatnich AAA tytułów.

Edytowane przez Fatality
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, azgan napisał(a):

Na coś trzeba będzię się zdecydować 😅

Screenshot-20260302-212622-Steam.jpg

wybór łatwy, DS2 skonczone jakieś 8 miesiecy temu, kupi sie kiedys na promce, albo dadzą za free na epicu kiedyś jak z 1 :E btw Crimson na loaded za 223 zł.  pewnie na jakichs innych kluczykowniach ktorym nie ufam jeszcze taniej 

Edytowane przez JeanPepin
Opublikowano (edytowane)

Ja od DS2 odbilem sie, jedynka nawet mi sie spodobala ale 2ke po 6h odstawilem i nie mam ochoty konczyc. Musze plytke pogonic.

Za to Crimsona mam juz zamowionego na PS5 i PC zeby samemu porownac 🫠

5 minut temu, JeanPepin napisał(a):

btw Crimson na loaded za 223 zł.  pewnie na jakichs innych kluczykowniach ktorym nie ufam jeszcze taniej 

Popatrzcie czy w spamie nie macie kodow do loaded na dodatkowe 10%. Mnie deluxe wyszlo jakies 240zl

Edytowane przez Sheenek
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
15 godzin temu, skypan napisał(a):

Tylko wypatrywać dobrych cen na jakieś stronie z kluczami. Spokojnie czekam.

taniej niż będące obecnie w obrocie klucze z promocji amd na pewno długo nie będzie

nawet tu na forum co chwila po 140-150zł i pomoc przy aktywacji

Opublikowano
Godzinę temu, skypan napisał(a):

Kiedyś może go ogram więc zakładam, że do tego czasu ceny kluczy spadną bez żadnych kombinacji.

a chyba ze tak, zrozumiałem jakbyś chciał kupić już, mam to samo..

nie będzie drm to się przetestuje wersję próbną :Crash: 

Opublikowano
14 godzin temu, azgan napisał(a):

Na coś trzeba będzię się zdecydować 😅

Screenshot-20260302-212622-Steam.jpg

Ja biore obie. Deserta juz mam z kodu z promek AMD od kolegi z forum w promocyjnej cenie. DS2 to u mnie obowiazkowo wpada bo 1 ukonczylem 2 razy (raz zwykla i raz wersje rezyserską)