Jaycob 2 361 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca @Element Wojny narzeka, bo nie ma romansów i tyle w temacie. Spoiler 1
Element Wojny 4 997 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Teraz, Sheenek napisał(a): Czysty relaks... O to to. Ostatnio pytałem się jednego kolesia, czemu przepala 1-2k złotych miesięcznie na animowane dupy w chińskich gachach, które wychodzą szybciej i częściej niż patche do ostro zabugowanych gier. BO LUBIĘ, BO MNIE STAĆ, BO CZEMU NIE. No i tyle w temacie. Trzeba pamiętać, że tą grę robili kolesie od Black Desert Online, którzy już mają zakodowane w głowach motywy mmorpg - i nawet jeśli gra przeszła ostry reset do SP, to i tak core mmorpg pozostał. Nie jest łatwo się przestawić, może przy kolejnej grze im się uda nieco wyjść z tego schematu. Dobra pany bawcie się dobrze, ja wracam do swoich jrpgów 3 minuty temu, Jaycob napisał(a): narzeka, bo nie ma romansów i tyle w temacie. A to fakt, nie ma romansów nie ma zabawy.
Element Wojny 4 997 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Teraz, Sheenek napisał(a): Chyba na Larym sie wychowales😁 Grałem! Ale wkręciłem się dopiero na etapie DA Origins i ME1! 3
Frog67 432 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca 6 minut temu, Element Wojny napisał(a): to fakt, nie ma romansów nie ma zabawy. A czy w Automacie były romanse, a gra i tak sztos.. może w kontynuacji kto wie co tam Yoko Taro smaży.
Strilok 404 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Niby jeszcze 30 min do odblokowania, ale znając Gabe-na znowu nie przełoży wajchy na steam aby odblokować. Więc pewnie tak o 12:00 w nocy dopiero zagramy
Element Wojny 4 997 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca (edytowane) 5 minut temu, Frog67 napisał(a): A czy w Automacie były romanse, a gra i tak sztos.. może w kontynuacji kto wie co tam Yoko Taro smaży. Tam była taka fabuła, że romans nie był potrzebny, choć wiadomo że pomiędzy 2B i 9S na swój sposób iskrzyło. Yoko nie interesują romanse, on woli wbić Ci nóż w plecy motywami typu towarzysz pedo, siostra która ma na Ciebie ochotę, diabeł w ciele dziecka i takie tam. Edytowane 19 Marca przez Element Wojny
Jaycob 2 361 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca 3 minuty temu, Frog67 napisał(a): kto wie co tam Yoko Taro smaży. Kolejną mobilkę.
Element Wojny 4 997 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Teraz, Jaycob napisał(a): Kolejną mobilkę. Idzie pełnoprawny N3. 1
Frog67 432 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Mnie teraz głownie ciekawi jaki będzie peak weekendowy Crimson Desert czy przebije 1kk z czego pewnie 90% to będą Chiny i Korea
maxmaster027 1 265 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Ja to mam nadzieje, że sterowanie bedzie dobre. A jak nie to że ję poprawią/ulepsza z czasem
userKAMIL 1 059 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca (edytowane) 15 minut panowie! edit: Lecimy! Edytowane 19 Marca przez userKAMIL
Strilok 404 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca 3 minuty temu, seba842005 napisał(a): Można dociągać resztę. To to już dawno dociągnąłem teraz rozpakowywanie. W sumie Gaben mnie zaskoczył. Premiera o 10 min wcześniej
AndrzejTrg 3 240 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca @userKAMILtak z ciekawości zapytam, Ty masz drugą grafikę w zapasie?
Rekomendowane odpowiedzi