Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, userKAMIL napisał(a):

U mnie 120FPS sztywne mam jak oświetlenie dam oczko niżej i wyłącze RR. Tylko tak. 🤷

Samo RR zabiera mi około 20 klatek. Finalnie gram z wszystkim na Full/RT i mam 80FPS+ ale pewnie mocno jest to uzależnione ile dzieje się na ekranie. 
P.S. DLAA to katastrofa. 

To lipa że nie idzie mieć RR z obniżonym poziomem oświetlenia, bo to istotnie mogłoby poprawić wydajność bez wyłączania Ray Reconstruction.

Może ludzie znajdą jakieś obejście (czy to w plikach konfiguracyjnych czy ewentualnie- modem).

Edytowane przez Paw79
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Paw79 napisał(a):

To lipa że nie idzie mieć RR z obniżonym poziomem oświetlenia

No idzie opisałem Ci to wyżej. Dowolnie możesz to zmieniać tylko RR zawsze wlaczyc musisz bo się wyłącza po każdej zmianie. Jak kolega wcześniej trafnie zauważył. 
Interesuje mnie ta opcja DLSS 4.5 vs 4.5L @Kadajo ???

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, ODIN85 napisał(a):

No i duże napisy są małe

Masz tam opcję zwiększenia napisów w osobnej zakładce. 

Oddychaj Odin bo Mesjasz przyszedł i tu na pałę nie przelecisz. ;)

Opublikowano

Chyba hype na tytul był zbyt wielki u części graczy albo przez niego mieli wielkie oczekiwania, patrząc po recenzjach częsć chyba spodziwała się innej gry, a niekótrym po prostu przeszkadza nieinuicyjność, przekombinowanie sterowania na K+M jak na razie na steam 

CD_2026_03.20-02_19.jpg.9392282ef10b3483bbea230255c8a9c5.jpg

Opublikowano (edytowane)

Wprowadzenie do świata nie istnieje: 

Spoiler

(ktoś zginął, położę mu kamyczek, chodźmy zjeść zupę, oh, jeb, łup, bum, nie żyjesz, żyjesz, wsiadaj na koń, jedziemy do miasta, masz tu namiot, baw się)

, menusy to jakiś mokry sen azjaty, poruszanie się, jakbyś miał buty oblepione smołą. Widok z mostu robi wrażenie. No nic, może się rozkręci.

Edytowane przez Ryszawy
Opublikowano (edytowane)
56 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Masz tam opcję zwiększenia napisów w osobnej zakładce. 

Oddychaj Odin bo Mesjasz przyszedł i tu na pałę nie przelecisz. ;)

No chyba mam te największe i są małe.

Dobra po pierwszej zagadce nie mam ochoty dalej grać.

Musieli dać wątki z Asasina kij wie po co. Klasyczne rpg by stykło...

Edytowane przez ODIN85
  • Haha 1
Opublikowano

Czyli jednak czasowo przerosło. XD

53 minuty temu, Frog67 napisał(a):

Chyba hype na tytul był zbyt wielki u części graczy albo przez niego mieli wielkie oczekiwania, patrząc po recenzjach częsć chyba spodziwała się innej gry, a niekótrym po prostu przeszkadza nieinuicyjność, przekombinowanie sterowania na K+M jak na razie na steam 

CD_2026_03.20-02_19.jpg.9392282ef10b3483bbea230255c8a9c5.jpg

Próba oceniania po 4h od premiery takiego kolosa to czysta patola.

Opublikowano (edytowane)

@ODIN85 Być może nie Twoja bajka. Ja jestem zachwycony! Ogrom mechanik, które nie są zrobione byle jak. Takie pierdoły jak skręt tułowia naszej postaci gdy idziemy lewo-prawo...

4-krotny zoom na postaci jak komuś kamera się nie podoba. Tutaj naprawdę można wymieniać te wszystkie mechaniki i mamy raptem 4h od premiery. Jest to KOLOS! Ja osobiście czekałem lata na coś takiego.

Opublikowano
Godzinę temu, Frog67 napisał(a):

Już 55. Do rana będzie 40:E

Opublikowano
46 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Przed uruchomieniem jest info że pad wskazany:E

Optymalizacja to póki co najmniejszy problem.

Ja tam od wielu lat gram padem na PC. Od jakiegoś czasu Apexem 4. Może kupię Vadera 5 też bardzo fajny pad i można za 250-260 zł już kupić. Apexa 5 jak będzie poniżej 300.