Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, DITMD napisał(a):

Jeśli poczekasz, to kupisz to o wiele taniej i połatane. Problem w tym, że niektórzy nie lubią czekać, muszą mieć to od razu, inaczej źle się z tym czują. To jest taki hoarding w wersji gamingowej, kupujesz coś za dwie stówy, a nawet w to nie grasz, tylko po to, żeby to mieć w bibliotece. Nie wiem, czy jest to FOMO, presja posiadania, dopamina z zakupu, ale mniej więcej tak to wygląda.

Ci co tu mają nie dali za grę więcej niż 150zł. Nawet jak shit to nie wtopimy dużo:E

• Upvote 2
  • Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dobra kupione, opinie o grze mnie o dziwo przekonały, mniej więcej tego się spodziewałem. Fabuła i questy mnie nie obchodzą a gra wydaje się ma więcej do zaoferowania niż np. Wiedźmin 3 czy Skyrim od strony gameplay'u. 

Zanim skończę to pewnie masa fixów wleci, chociaż pomijając tego ekwipunku jakoś nic mnie nie odstrasza.

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, Reddzik napisał(a):

Ogólnie gierka nie jest jakaś wybitnie ładna jak widać po filmikach.

Wygląda paskudnie, poping jakiego już dawno nie widziałem a oświetlenie to jakiś dramat, tam polowa cieniowania się nie renderują poprawnie :D

Najlepsza to jest fizyka krzaków i drzew, wiatr cały czas powiewa ostro a dym z kominów kompletnie na niego nie reaguje i chmurki :D

Opublikowano
1 minutę temu, Kadajo napisał(a):

Anuluj wędkarstwo?

Jak AI na to wpadło niech mnie ktoś nakieruje xD

Ktoś sobie chyba robi jaja, bo w grze można łowić ryby i przycisk "Anuluj grę” IMO dotyczy pewnie tej minigry, czyli wędkowania,a komunikat został. Innego wytłumaczenia nie widzę. :E 

Opublikowano

Nie stoi nad zbiornikiem wodnym:hmm:

1 minutę temu, Jaycob napisał(a):

Ktoś sobie chyba robi jaja, bo w grze można łowić ryby i przycisk "Anuluj grę” IMO dotyczy pewnie tej minigry, czyli wędkowania,a komunikat został. Innego wytłumaczenia nie widzę. :E 

.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

Nie stoi nad zbiornikiem wodnym:hmm:

.

A co ja napisałem - "komunikat został", może to bug. 
Widziałem sporo tłumaczeń wykonanych przez AI, choćby w anime, i muszę przyznać, że dają radę. Takich baboli jeszcze nie widziałem. 

Edytowane przez Jaycob