Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, DITMD napisał(a):

Ta gra ma tyle smaczków, i detali, ukrytych mechanik :glodny:

tę grę albo się kocha, albo nienawidzi :D tak jak Death Stranding, dla niektórych majstersztyk, dla innych symulator kuriera

• Like 1
  • Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, dawidoxx napisał(a):

U mnie już wczoraj poleciała z dysku głównie przez sterowanie.. Standardowo chciałem zagrac na klawie i myszce ale jak zobaczyłem te skróty to mówię dobra spoko idę po pada będzie lepiej.. I nie było, bo gdy chciałem zrobić sprint to kucam, gdy skoczyc to biegnę, pierdylion skrótów, ale taka pochodnia z której nie korzystamy pewnie za często już jest przypisana pod LT zamiast gdzieś na krzyżaku, strzelanie z łuku pod jednym klawiszem z brakiem możliwości anulowania strzału i wszechobecne  skróty do prostych interakcji, ale ważne że lampka jest pod LT :E

Po tym już wyłączyłem i poleciał unistall..:)

To przeczytak sobie to 

https://www.gry-online.pl/newsroom/tworcy-crimson-desert-bagatelizuja-najwiekszy-problem-gry-twierdz/z430755

Ktoś w ekipie twórców odpowiedzialny za sterowanie albo idiota na wysokim stanowisku albo przerośnięte ego "to nie głupota to geniusz mówie wam" przyzwyczajcie sie a nie narzekacie - jak mnie takie coś irytuje to pojęcia nie masz.

Ludzie czy to tak ciężko pojąć że jak na sterowanie zwracały by uwage jednostki to wtedy nie jest twój problem tylko ich, ale jak ci zwraca uwage bardzo wiele osób i większość recenzji to wtedy twój problem i znak że coś posżło nie tak! 

No ktoś tam się srogo odkleił.

Cała gra można powiedzieć w wielu drobnych rzeczach jest nieco przekombinowana na siłe i niepotrzebnie od sterowania po maski bandyty czy złodzieja, masakra kto to wymyślił, komplikowanie prostych mechanik aby wygladały na zaawansowane :E 

Edytowane przez Frog67
  • Upvote 1
Opublikowano
11 minut temu, DITMD napisał(a):

Ta gra ma tyle smaczków, i detali, ukrytych mechanik, które ludzie odbywają przepadkiem, bo nigdzie nie są wytłumaczone   :glodny:

Ponoć nawet bugi i glicze to nie wady, a ukryte mechaniki :P

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
Teraz, kaTus napisał(a):

Ja tylko przypomnę, że IGN ocenił Dragon Age: The Veilguard na 9/10 (Amazing!), a Crimson Desert dostał 6/10. 

Nie patrz na IGN jako jednostke tylko patrz na recenzentów czy to te same osoby czy inne i wszystko będzie jasne.

• Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, Frog67 napisał(a):

Nie patrz na IGN jako jednostke tylko patrz na recenzentów czy to te same osoby czy inne i wszystko będzie jasne.

Dla mnie to firma się podpisuje pod recką i tak samo potem jest to pokazywane w mediach ;) 

Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, STALKER napisał(a):

Gra ok bez szału. Skąd tu tyle podniety ? Może dlatego że wydano kupę kasy na crapa😂

Zdecydowanie, rozszyfrowales nas.

Ja nie wiem jak ten wydatek rzedu 2h pracy przeboleje.🫠

35 minut temu, DITMD napisał(a):

Wiedźmin 3 też mu się nie podobał :hihot: 

Nie ma to jak szukanie "jedynej slusznej" pod swoje myslenie 🤣

Edytowane przez Sheenek
Opublikowano
29 minut temu, kaTus napisał(a):

Ja tylko przypomnę, że IGN ocenił Dragon Age: The Veilguard na 9/10 (Amazing!), a Crimson Desert dostał 6/10. 

IMG_0197.JPG

Bo Veilguard plyna DEI, samo to dodalo ze 3 punkty.

I zeby nie bylo, technicznie to byla bardzo dobra gra.

Opublikowano

Ogrywałem CP na konsoli i PC na premierę, ta gra jest w dziesięć razy lepszym stanie niż CP. Mam w tej chwili szesnaście godzin i jak na razie nie uświadczyłem żadnego błędu, podczas gdy w CP za każdym razem, kiedy odpalałem grę, trafiałem na nowy.

• Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano
1 minutę temu, Sheenek napisał(a):

Bo Veilguard plyna DEI, samo to dodalo ze 3 punkty.

I zeby nie bylo, technicznie to byla bardzo dobra gra.

wiem wiem, grałem, ale ocena IGN 9/10, Elden Ring 10/10, a Crimson 6/10... 

Opublikowano
3 minuty temu, STALKER napisał(a):

Kasę się szanuje bez względu od statusu.

I rozumiem ze ty jestes tym co definiuje odgornie ktory wydatek klasyfikuje sie pod zbedny a ktory wartosciowy?

Daj numer telefonu bo widze ze bede musial z toba skonsultowac moje dzisiejsze zakupy spozywcze, bo jeszcze wydam na wedlinke bez poszanowania pieniedzy... o zgrozo...

Ja sie swietnie w grze bawie wiec chyba cos ci sie zdrowie uroilo.

Opublikowano
1 minutę temu, STALKER napisał(a):

Nie nie jest w lepszym stanie. Odpal na sprzęcie który miałeś wtedy i gadaj.

Odpaliłem na 3090 u mojej partnerki i nadal lepszy stan