Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Idę sobie brzegiem lasu i trafiam na jakieś obozowisko żebraków. Nagle rzucają mi się na nogi i proszą o hajs. Bez kitu tak się kurczowo trzymał, że przez chwile chodzić nie mogłem. XD

Takie smaczki to piękno tego świata!

Edytowane przez userKAMIL
  • Upvote 1
Opublikowano
8 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Idę sobie brzegiem pasu i trafiam na jakieś obozowisko żebraków. Nagle rzucają mi się na nogi i proszą o hajs. Bez kitu tak się kurczowo trzymał, że przez chwile chodzić nie mogłem. XD

Takie smaczki to piękno tego świata!

A można go było ukatrupic? :E

Opublikowano
6 godzin temu, Luki_ napisał(a):

Jeśli gra jest nie dopracowana na premierę to jest robiona dla bambików? (: Jak za naprawianie sterowania myszka biorą sie dopiero po premierze gry na pc (wiadomo ze dzisiaj to niby nie problem bo i tak sie gra na padach ale jednak ) . Łączysz całkiem inne dwie sprawy.  To ze ktos jest przyzwyczajony do znaczników przed nosem to nie znaczy ze gra musi być irytująca i nudna..

To prawda  ale   ktora gra jest w tych czasach dopracowana na premiere

• Sad 1
Opublikowano

Kurna, a mnie ta grafika jakoś nie rusza. Coś mi tu nie pasuje...

Na Waszych screenach ładnie to wygląda, ale na żywo jakoś tak... 

Może jeszcze się oko przyzwyczai, czasem tak ma.

Opublikowano
6 minut temu, j4z napisał(a):

Grasz z rr i hdr? 

Opublikowano
7 minut temu, j4z napisał(a):

Musisz wlaczyc ray reconstruction. HDR to nie wiem czy na PC sie oplaca. Na konsoli zupelnie inna bajka. ^^. Innymi slowy PS5 ma piekny HDR, PC ma ray reconstruction. 

Opublikowano
21 minut temu, Sheenek napisał(a):

Dokladnie, jak juz sie oswoisz to daje sporo radosci z samego gameplayu. A ja jeszcze dodam ze glowny watek nawet interesujacy, mimo ze nie jest epickim arcydzielem 

Przypomnę, że były tu osoby co po 30 min gry oznajmiły że gniot roku.

• Haha 1
Opublikowano

Może i ja sprawdzę, chociaż nie jestem pozytywnie nastawiony. Na pewno nie teraz, niech połatają i zakończy się okres beta-testów, tak już niestety oczywisty w dzisiejszym gamingu. Mam tyle towaru na kupce wstydu, że się zaraz półka złamie. 

Opublikowano

Jakie beta testy. Jesteście w stanie w końcu zrozumieć, że ta gra działa NORMALNIE od premiery? Na tle tałatajstwa w jakie do tej pory graliśmy rozumiem takie podejście ale tutaj na prawdę nie ma się do czego póki co przyczepić co by totalnie rozwalało rozgrywkę. Ja wiem, że to anomalia ale zważywszy na taką skalę otwartego świata moim zdaniem wykonali dobrą robotę.

• Like 2
  • Upvote 3