Jak ktoś nie ma obiekcji do Epica, to na androida jest Broken Sword Reforged za free. Jakoś seria mnie ominęła za dzieciaka, a że lubię point&clicki a od czasu Deponii nic fajnego raczej nie wyszło, to przygarnąłem
@userKAMIL nie chcę cię martwić bo to może nie być to, ale najgorsze co może się zdarzyć jak gdzieś coś pada na płycie głównej, a człowiek myśli, że to podzespół. Wystarczy jakieś zwarcie na jakimś obwodzie na PCI albo nawet głębiej na szynie do kontrolera pamięci i tez może być. Rozumiem, że wyeliminowałeś wszystkie możliwe hipotezy związane z software (typu: wirusy, trojany) i na 100% obstawiasz hardware?.
Na moje GPU albo płyta główna.Teoretycznie nawet tak błahy powód jak zakłócenia na przewodzie DP lub HDMI co tam używasz mogą mieć wpływ. Nic mnie już nie zdziwi jak z powodu wyłączonego monitora mój komputer dawał piknięcia na błędy (z powodu monitora ) Ja bym mocno zaczął katować GPU jakimś programem i tak puścił na 2 godziny. Jak przejdzie to może to wcale nie być kwestia karty.
Generalnie droga karta za którą pewno dałeś z 10-14k więc lepiej, żeby się udało naprawić.
Rekomendowane odpowiedzi