Microsoft Flight Simulator 2020/2024
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez michasm · Opublikowano
Jest masa osób takich jak ja co ma stos gier na steam z lat 2010-2020 I nigdy w nie nje grał. I Nie będzie grać do dziennie, ale raz na parę miesięcy coś włączy. I taka osoba jak ja ma starego kompa, na której na wysokich lub średnich działa każda gra, ale może chcieć wymienić ram. To nie jest tak, że na i7 47x0 żadna gra Nie dziala. Płynnie działa większość gier sieciowych I większość gier z lat przeze mnie podanych. I zakup dodatkowego ramu to mały wydatek, a zmiana platrofmy na całkowicie nową przy obecnych cenach kart graficznych, a teraz też ramu, nie jest wart świeczki. Nawet jak ktoś ma pieniądze. Ostatnio kupiłem zasilacz be quiet pure power 13m 750w I zachciało mi się dorzucić ramu to kupiłem 2x8gb 2133mhz cl9 Za 140 zl. Ale 2400mhz to już przynajmniej 250 zł, a w sklepie ponad 500 🤣 I kto mi zabroni? Mam obudowę wartą tysiaka, wentylatory warte 400 zł, zasilacz za 500 zł nowiutki, a w środku szrot wart 800 zł. I 1-2 razy w roku włączę principle of talos 2,a ostatnio włączyłem fallout 1. -
Przez galakty · Opublikowano
Bo silnikowo to były dobre auta, cała reszta kulała -
Przez Kadajo · Opublikowano
Właśnie potwierdziłeś, że masz tak nikłe pojęcie o sprzęcie, jego wydajności i koleracjach że nie potrafisz z prostych testów CPU wywnioskować nawet jak dany sprzęt może się zachować w innych konfiguracjach. To nie jest wina testów tylko twojego elementarnego braku wiedzy. -
Przez huudyy · Opublikowano
a to już specjaliści się wypowiedzieli, sprawa zamknięta, można się rozejść. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Kurczę, podoba mi się to co robi Chróstny: https://www.bankier.pl/wiadomosc/UOKiK-wszczal-postepowanie-wyjasniajace-dot-ograniczenia-konkurencji-przy-sprzedazy-sprzetu-elektronicznego-9075242.html
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi