Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niektórzy developerzy podobno będą chcieli zrobić tak ze wersje samolotów "klasyczne" czyli te z 2020 zostaną przeniesione za free ale powstaną wersje "ulepszone" które będą wykorzystywały w pełni nowy silnik 2024 i te aktualizacje maja już być płatne.

Premiera jutro o 17:00 CET czyli naszego czasu.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, galakty napisał(a):

Dobra, kupiłem, obym nie żałował :E 

Ja też wersję standard :) I mam nadzieję że 32 GB RAM starczy.

Edytowane przez Pawlos
Opublikowano

Mi dzisiaj przyszły maile że wysłano z MediaExpert Premium Deluxe. Mam nadzieję że dotrze jutro. Zawsze to prawie stówka taniej niż online a i Stellbook nawet ładny. Na razie przetestuję na 16GB RAM ale pewnie zrobię upgrade na 32 GB.  

• Like 1
Opublikowano

Podobno około 50GB bo korzysta z Cloud ale jest opcja zassania konkretnych plików na dysk jak ktoś woli mieć je lokalnie. Może być przydatne jak się okaże że z chmurą są problemy. 

Opublikowano

MFS2020 rozrastał się z każdym updatem. Nawet nie wiem kiedy gra u mnie urosła do ~250GB. Jak jest poprawa to bardzo dobrze, ale wątpie, żeby udało się ją utrzymać w tych 50GB, a jak ktoś jeszcze bawi się modami to już na pewno nie.

Opublikowano

Ja dzisiaj robiłem reinstall Windowsa bo trochę syfu się nazbierało i miałem problemy z systemem. Tak że 2TB wolne jakby co bo sporo gier i tak leżakowała nieużywana miesiącami.