Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, z1k napisał(a):

Ja nie wiem xD czy wy wszystko chcecie mieć dorpacowane, silnik jest dl2 podrasowanym takie sa tekstury. Nawet w gowno bf 6 jest drewno i kartony, nie wiem czego tu się czepiać. Klimat gry powrócił to najważniejsze.

Pite było? Bo nie kumam nic z tej "wypowiedzi".

• Haha 1
  • Odpowiedzi 803
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

odpaliłem DL2 z RT w 4K wszystko max plus  LOD chyba 200 i lata to w około 120FPS bez FG i muszę przyznać, że w MOICH oczach DL2 wygląda o wiele ładniej niż obecne tutaj The Best... to pewnie sprawka RT... :(

Edytowane przez samsung70
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
52 minuty temu, tgolik napisał(a):

Nie dali rady z wydajnością z RT. Stutter w tak dynamicznej grze byłby trudny do zaakceptowania.

Jeden normalny : P tak głównie o to chodziło, nawet na pokazie darmowym od nv szmacilo ekran, widziałem na jednym gameplayu jak gościu  podczas soku na drugi budynek złapał ścinę w locie i spadł 🤣

Edytowane przez z1k
Opublikowano

1 świetna, 2 spoko.

Parkour z tego co pamiętam świetnie zrealizowany, fabularnie dźwigało, rozwałka zombiaków dawała fun.

Nie mniej minęło kilka lat, wiec graficznie no niedowieźli, ale jeśli reszta dźwiga to i tak spoko.

Opublikowano (edytowane)

@Phoenix. Dzięki za info, czyli jednak jest problem z FG, bo jak testowałem to była masakra- nie było tak płynnie jak w innych grach, a jak wyłączyłem musiałem restartować grę, bo FPS się zaciął na jednej pozycji.

Edytowane przez Reddzik
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
23 minuty temu, Reddzik napisał(a):

Przyznać się bez bicia, który to z was tak się zagalopował, że zapomniał wrócić do domu? Widać, że balanga się udała :E

Ukryj zawartość

550152259_1202042255065557_7362775254204142308_n.thumb.jpg.bc112b05e3f66a174bd357e16277c322.jpg

Do tego robi sobie selfi?
549310265_1202042405065542_9192007346385478030_n.thumb.jpg.f25fd3e7e09e91d289850234a8e5c7a0.jpg

To chyba już większe harce po fentanylu. Ulubiony przysmak zombie :hihot:

Opublikowano
34 minuty temu, Pavel87 napisał(a):

Ja już pierwszą noc poza domem przetrwałem, było ciężko ale się udało. Odwykłem od takiego poziomu stresu w grach :E ewidentnie bliżej jest tutaj do DL1 niż DL2. 

Z tymi gonitwami po dachach nocą jest ten problem, że cześciej zginiesz przez jakąś pierdolę typu "nie widzę do końca gdzie skaczę bo ciemno jak w dupie" lub wskoczysz gdzieś i postać Ci się zaklinuje/złapie tak, że nie będziesz miał możliwości manewru tylko zeskok w dół - to mnie najbardziej irytuje - przez te dwie sytuacje zginąłem nocą bo dogoniły mnie szatany. Tutaj to wina nie moja, tylko designu samego miasta.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
26 minut temu, caleb59 napisał(a):

Z tymi gonitwami po dachach nocą jest ten problem, że cześciej zginiesz przez jakąś pierdolę typu "nie widzę do końca gdzie skaczę bo ciemno jak w dupie" lub wskoczysz gdzieś i postać Ci się zaklinuje/złapie tak, że nie będziesz miał możliwości manewru tylko zeskok w dół - to mnie najbardziej irytuje - przez te dwie sytuacje zginąłem nocą bo dogoniły mnie szatany. Tutaj to wina nie moja, tylko designu samego miasta.

Przed każdą misją śpię do rano i olewam nocki:E

• Thanks 1
Opublikowano
18 minut temu, @MUZ napisał(a):

Czy cały czas nie da się chwili spokojnie lokacji poeksplorować i polootować, bo za dużo jest zombie na ulicach i nas co chwilę atakują? 

Bardzo ciężko, trzeba mieć oczy dookoła głowy, jest pełno zombie na ulicach i między budynkami. Tak jak napisałem @ODIN85, trzeba wbijać do pomieszczeń a ulice po prostu na szybko przebiegać i wbijać na zabudowania. Oczywiście w dzień, bo w nocy to już raczej tylko ucieczka póki się mocno nie dokoksuje postaci :) 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Pavel87 napisał(a):

Bardzo ciężko, trzeba mieć oczy dookoła głowy, jest pełno zombie na ulicach i między budynkami. Tak jak napisałem @ODIN85, trzeba wbijać do pomieszczeń a ulice po prostu na szybko przebiegać i wbijać na zabudowania. Oczywiście w dzień, bo w nocy to już raczej tylko ucieczka póki się mocno nie dokoksuje postaci :) 

Irytuje mnie to maks - bo czasami przydałaby się chwila oddechu, aby pokombinować jak gdzieś się dostać itp. a tu co chwilę jesteśmy atakowani lub gonieni i tak już jest od części pierwszej

i jeszcze te ciągłe chwyty oraz przeciwnicy gąbki - 5 ciosów pałką, aby zabić na początku gry to jest przegięcie i zły design tym bardziej, że tych zombie jest tyle dookoła - wydaje mi się, że to celowe zagranko, aby wydłużyć grę..ech..ta seria wciąż wymaga szlifu i mniej tego ciągłego rozgrywkowego adhd

Edytowane przez @MUZ