Mężczyźni a podryw A. D. 2024 et futuris temporibus.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez blabla123 · Opublikowano
No to plaga jest niestety. Stare karty to jeszcze wypiekają czasem by przeszły testy i potem leci na AL/OLX i po miesiącu już dupa -
Przez MaxaM · Opublikowano
Nie no, te zrzuty w sklepach są tak małe, że pewnie można je policzyć na palcach jednej ręki. Obecnie tylko w Media się pojawił z większych sklepów i pewnie zniknie za chwilę Wystarczy zobaczyć też reditta. Jak ktoś się pochwali tym monitorem, to od razu lawina postów 'gdzie kupiłeś'. Dzisiaj z ciekawości patrzyłem co się buduje w moim mieście i jest nie jedno mieszkanie >2 mln zł. I co? Posprzedawane. Czy to znaczy, że nie mamy co z pieniędzmi robić i kupujemy drogie rzeczy? -
Przez aureumchaos · Opublikowano
Ale w takich grach jak skyrim konczysz sobie glowny i potem mozna leciec na male questy i znajdzki ktorych jest milion. Tylko jak masz tez milion mechanik do zapamietania to zaczyna byc proble zeby sobie worcic i troche dalej explorowac. -
Przez j4z · Opublikowano
Jakby co to zwrócisz. Dla mnie wygodniejsze były te Chińczyki za 100, ale to kwestia indywidualna. Jeśli chodzi o kwestie obiektywne, jest to bardzo dobry pad. -
Przez Jaycob · Opublikowano
Zacząłem od trójki i nie miałem poczucia, że coś mnie ominęło w fabule. Zresztą to chyba jest prequel jedynki.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi