Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, GordonLameman napisał(a):

Wszedłem sprawdzić to co napisałeś o ilości anonsów, a tu zonk - strona nie działa.

Swoją drogą kiedyś służbowo przeglądałem roksę, bo prowadziliśmy sprawę rozwodową i musiałem zrobić screeny ogłoszenia wrzuconego przez kochankę męża klientki :E 

Jasne jasne...służbowo...

• Haha 4
  • Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, nozownikzberlina napisał(a):

Moja psychika pozostaje nienaruszona, znowu wymyślasz jakieś bzdety upocony i sfrustrowany. 

Nie jestem po 40, kompletnie Ci się miesza w tym wszystkim. Uważaj abyś nie wpadł w jakąś psychozę, bo jest grubo.

Twoje „argumenty" wczoraj i niekończące się żałosne przytyki zapoczątkowały taką denną dyskusję i przechodzenie w jakieś skrajności. Teraz, gdy przegrałeś na swoim polu bitwy, wpadasz w kompletną frustrację, sięgasz po osobiste wycieczki i to w taki sposób, że nie jestem w stanie powstrzymać śmiechu.

Jaki upocony i sfrustrowany? 

Zupełnie spokojnie piszę, że gardzę takimi odpadami jak ty i tyle. Nie jesteś wart nawet kropli mojego potu. 

Zostałeś dwa razy zdradzony, czujesz sie skrzywdzony I próbujesz się usprawiedliwić przed samym sobą. Dla mnie jesteś nikim przez to jakie masz zdanie o kobietach i jak się o nich wyrażasz. 

Twoje argumenty są notorycznie prostowane natomiast ty nigdy nie przyznasz się do porażki, bo nie chcesz jej widzieć, żadne argumenty do ciebie nie przemawiają. 

Edytowane przez Henryk Nowak
Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Tak właśnie brzmisz, ale może się mylę - kto wie, kto wie.

Zupełnie spokojnie piszę, że gardzę takimi odpadami jak ty i tyle. Nie jesteś wart nawet kropli mojego potu. 

Nigdy nikomu krzywdy nie zrobiłem, jestem porządnym obywatelem, ale jeśli takie masz zdanie no to trudno. Jesteś przepełniony nienawiścią jak nikt inny na tym forum. 

ty nigdy nie przyznasz się do porażki

Kolejna bzdura. Nawet Tobie przyznałem chyba wczoraj, że udało Ci się obronić tego chochoła z morderstwami. To był tak debilny argument, a mimo to go uznałem. Ty oczywiście tego już nie pamiętasz bo jesteś zaślepiony nienawiścią do mnie, a to tylko dlatego, że burzę Twój wyidealizowany świat. 

Muszę przyznać, że jesteś bardzo schematyczny. Jakiś czas temu też mnie wyzywałeś od najgorszych, ewidentnie masz problem z kontrolowaniem jakichś emocji. 

żadne argumenty do ciebie nie przemawiają. 

Przemawiają, ale nie takie w których coś mamroczesz o morderstwach, albo o dziwki tłumaczysz, że to popyt i podaż, bo tak korzystniej wychodzi. No nie. 

Zresztą o czym my gadamy jak ty potrafisz całe pokolenia nazywać przegrywami byleby tylko JAKKOLWIEK wytłumaczyć jakieś tam zachowania kobiet.
Kto tu jest odpadem to pozostawiam do oceny czytającym. 

Edytowane przez nozownikzberlina
Opublikowano
12 godzin temu, Henryk Nowak napisał(a):

Kiedyś było coś takiego jak wskaźnik ostrzeżeń, na labie, ale podejrzewam że i tu. Uważam że to był bardzo dobry pomysł i powinien wrócić, a ty za taki komentarz powinieneś te % dostać, bo to już nie jest opinia a atak personalny. 

Tak aby każdy mógł zobaczyć, że takie akcje nie są puszczane płazem.

Opublikowano
13 minut temu, Mar_s napisał(a):

@GordonLameman  No i po co tak? Takie sugestie są naprawdę niezbędne? Zresztą z tego co widzę to już dawno dyskutujecie bardziej o jakichś patologiach niż "podrywaniu/randkowaniu", a teraz jeszcze coraz częściej zaczynacie sobie nawzajem dosrywać.

Jesli ktoś codziennie wrzuca tego samego typu bzdurne materiały,  jagle o tym samym to jedyny wniosek jest “głodnemu chleb na myśli”. :) 

Opublikowano

Ok, ale to są Twoje domysły i wnioski, i możesz je zachować dla siebie.

Z tego co widzę to razem z @Henryk Nowak cały czas jedziecie po nim personalnie, podczas gdy on po prostu wrzuca jakieś posty z którymi się nie zgadzacie.

Dlatego koniec z tym, mogę pozwolić na jakieś docinki jeżeli jest to symetryczne, ale tego typu zachowania tolerować nie będziemy.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Mar_s napisał(a):

Ok, ale to są Twoje domysły i wnioski, i możesz je zachować dla siebie.

Z tego co widzę to razem z @Henryk Nowak cały czas jedziecie po nim personalnie, podczas gdy on po prostu wrzuca jakieś posty z którymi się nie zgadzacie.

Dlatego koniec z tym, mogę pozwolić na jakieś docinki jeżeli jest to symetryczne, ale tego typu zachowania tolerować nie będziemy.

Czyli nie widzisz niczego złego w tym co ten gość pisze? 

W dniu 13.10.2025 o 12:16, nozownikzberlina napisał(a):

Pod zmyślnymi wymaganiami "ogarnięcia życiowego", czy jak tam one to nazywają, kryje się tylko i wyłącznie chęć życia na koszt faceta.
Chcą przystojnych biznesmenów z workami pieniędzy, a w restauracji modlą się aby nie dzielić rachunku na pół, bo jej braknie na szpachlę do twarzy na koniec miesiąca, bez której nie jest w stanie nawet wyjść do żabki. Śmiechu warte. 

Będą w necie krytykować facetów za to, że na pierwsze spotkanie wybierają spacer, a same w restauracji były kilka razy jak Oskar z tindera ją zabrał, bo chciał na szybko podupczyć. 

W dniu 13.10.2025 o 20:48, nozownikzberlina napisał(a):

"Incelskie obrazki" to nic w porównaniu z tym, do czego naprawdę zdolne są kobiety. 

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/kulisy-afery-w-elitarnej-krakowskiej-brygadzie-handel-mefedronem-i-kokaina/r8qe7sc,79cfc278

Wojsko, narkotyki, łobuz kocha najbardziej, dawanie dupy za pieniądze, uprowadzenie dziecka. Mamy komplet.

by the way: wiedziałem, że w wojsku standardem jest patologia, ale żeby aż taka? 

ha tfu.

W dniu 13.10.2025 o 23:01, nozownikzberlina napisał(a):

No przecież. Za parę dolarów to nawet do Dubaju polecą na wakacje spróbować arabskiej czekolady z orzechami. 

18 godzin temu, nozownikzberlina napisał(a):

obraz.thumb.png.770f163a76fea5ba405dcac21dcd3cbe.png

Na samej roksie 97,31% to oferty kobiet, a mamy jeszcze onlyfansy camwh0resy i jakieś inne portale

obraz.png.42e81e7c0957322735acb02c0dd4322f.png

obraz.png.575f07ec620c3a13c0f305f4380be1f4.png

Faceci muszą uważać, bo jest ogromne prawdopodobieństwo, że nieświadomie umawiają się z dziwką.

15 godzin temu, nozownikzberlina napisał(a):

(...) Kobiety mają nawet kłopot z powiedzeniem ilu miały partnerów seksualnych. Pewnie nawet ciężko policzyć.

Akurat ze stosunków z HIVmanem to zasłynęły Polskie studentki. 

14 godzin temu, nozownikzberlina napisał(a):

(...)

Okej. A przemocowców jest więcej, bo kobiety lubią facetów z twardą ręką.

Popyt=podaż i tyle. 

14 godzin temu, nozownikzberlina napisał(a):

(...)

Ale to ciężko zorganizować jak się bierze w dupę od pierwszego lepszego dziada z Kamerunu albo innej Nigerii. Dziwki podobno chociaż się badają :hahaha:

(...)

8 godzin temu, nozownikzberlina napisał(a):

xD obraz.png.682d7154b2d795763e52c3200b7a3c3c.png

To są wg ciebie po prostu jakieś posty z którymi się nie zgadzamy? Gość od miesięcy robi z kobiet dziwki, utrzymanki, kretynki itp. Mam matkę, mam żonę, mam dwie córki i nie podoba mi się, że jakiś pajac w internecie się tak zachowuje, wypisuje ciągle jak to kobiety się nie puszczają pewnie tylko dlatego, że jemu się nie układa. Do tego te wspaniałe obrazki gdzie wyżej masz kobietę z twarzą zalaną spermą i wielokrotne wstawki z czarną kiełbasą.

Powiem ci tak, ja podtrzymuję, że ten gość za to jak wyraża się o kobietach, za to shitpostowanie opinii, że Polki dają dupy za pieniądze i wiele innych zasługuje by nazywać go ludzkim odpadem. 

Po prostu proszę usunąć moje konto, bo nie pasuję do takiego patologicznie spieprzonego środowiska, w którym takie rzeczy są dozwolone.To jest jakaś incelska nora. Tak więc uprzejmie proszę usunać moje konto bo z moderacją tolerującą takie zachowanie w końcu i tak bym dostał perma :) Poza tym naprawdę mam lepsze rzeczy do roboty niż czytanie jak samotne piwniczaki obrażają kobiety na prawo i lewo, po co mam się denerwować skoro mnie problem nie dotyczy. 

46 minut temu, Suchy211 napisał(a):

Kiedyś było coś takiego jak wskaźnik ostrzeżeń, na labie, ale podejrzewam że i tu. Uważam że to był bardzo dobry pomysł i powinien wrócić, a ty za taki komentarz powinieneś te % dostać, bo to już nie jest opinia a atak personalny. 

Tak aby każdy mógł zobaczyć, że takie akcje nie są puszczane płazem.

Gość sugeruje, że kobiety lubią być bite przez partnerów, wg mnie jest ludzkim odpadem. 

• Upvote 1
Opublikowano

Zasada cywilizowanej dyskusji jest prosta moim zdaniem, dyskutujesz z poglądami a nie obrażasz osobę która je wygłasza, nawet jeżeli całkowicie się z nim nie zgadzasz.

Poza tym wielokrotnie przypominaliśmy o opcji ignorowania, dodajesz do ignorów i nie czytasz.

Ps. i znowu to dramatyzowanie, usuńcie moje konto bo ja tutaj nie pasuję! 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
14 godzin temu, Henryk Nowak napisał(a):

Kilkukrotnie pisałem, że to wszystko to wina starszych pokoleń. 

Daruj sobie brednie bo nie mierze jakąś dziwną i tendencyjną miarką a skupiam się na faktach, na tym co mierzalne. Młode pokolenie jest ekstremalnie zaburzone i nieszczęśliwe i potwierdzają to badania naukowe a ja się właśnie do tego odnosiłem i do niczego innego, do żadnego budowania domów własnymi rękami. Chodzi o to, że kolejne pokolenie ma być jeszcze bardziej zaburzone i stąd moja teza, że to w pewnym sensie przegrywy. Jasne, że to jest wina rodziców, nie mam o to pretensji do dzieci, mi chodzi tylko o fakty. 

Na pewno młodzi będą umieli wiele rzeczy których my nie umiemy ale będą też znacznie mniej szczęśliwi niż pokolenie ich rodziców czy dziadków, to jest fakt. Czytaj proszę ze zrozumieniem. 

Sam bredzisz. Jesteś stary mentalnie i widać, że to ty jesteś zaburzony szczególnie w umiejętności prowadzeniu konwersacji. 

To że jest dużo jednostek z zaburzeniami nie oznacza, że całe pokolenie będzie nieszczęśliwe.

Nie chce mi się dalej z tobą gadać...

3 godziny temu, Stjepan napisał(a):

564600175_1345868597159455_7570640955656

zły przykład, a gdzie są glonojady i rzęsy zaczesywane na czoło? :lol2: 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, Paarthurnax napisał(a):

Sam bredzisz. Jesteś stary mentalnie i widać, że to ty jesteś zaburzony szczególnie w umiejętności prowadzeniu konwersacji. 

To że jest dużo jednostek z zaburzeniami nie oznacza, że całe pokolenie będzie nieszczęśliwe.

Nie chce mi się dalej z tobą gadać...

https://www.unaweza.org/aktualnosci/mlode-glowy-raport-z-badania

Nigdzie nie pisałem, że całe pokolenie będzie nieszczęśliwe, jednak skala problemu jest ogromna a Ty nie chcesz tego widzieć:

image.thumb.png.b9ac4e54273d2675d0125cf0fbd14701.png

Cytat

Aż 10,5% uczniów przyznało, że w ich opinii, w ich życiu nie ma ANI JEDNEJ osoby, która w pełni je przyjmuje i akceptuje.

Cytat

Obraz dzieci i młodzieży, jaki wyłania się z pozyskanych przez nas wyników to obraz przepełniony samotnością, skrajnie niską samooceną i niskim poczuciem sprawczości. 

A z wielu innych badań wynika, że tendencja jest wzrostowa.

https://www.mp.pl/pacjent/pediatria/aktualnosci/badania/317684,coraz-wiecej-dzieci-zmaga-sie-z-depresja-i-zaburzeniami-lekowymi

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK608531/

Możesz zarzucać mi bredzenie natomiast fakty są po mojej stronie.

Opublikowano
14 godzin temu, Henryk Nowak napisał(a):

Jesteś przykrym przykładem życiowego przegrywa, który nie może żyć bez obrażania kobiet i wymyślania coraz to gorszych rzeczy które można im zarzucić, a to tylko dlatego, że twoja szklana psychika nie pozwala się tobie podnieść po tym jak zostałeś sponiewierany tymi dwoma zdradami. Widząc jakim marnym człowiekiem jesteś jestem przekonany, że sobie na nie zasłużyłeś. 

Wykladowca akademicki, a potem sie dziwic ze Polskie mniejsze uczelnie to wydmuszki.  :boink:

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
24 minuty temu, oldfashioned napisał(a):

Wykladowca akademicki, a potem sie dziwic ze Polskie mniejsze uczelnie to wydmuszki.  :boink:

Można jeszcze dodać że Polskim Uczelniom Wyższym daleko do pierwszej dziesiątki najlepszych uczelni wyższych na świecie. :E 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Mar_s napisał(a):

Zasada cywilizowanej dyskusji jest prosta moim zdaniem, dyskutujesz z poglądami a nie obrażasz osobę która je wygłasza, nawet jeżeli całkowicie się z nim nie zgadzasz.

Poza tym wielokrotnie przypominaliśmy o opcji ignorowania, dodajesz do ignorów i nie czytasz.

Piszesz brednie z tym ignorowaniem, widzę cytowane wiadomości. 

Ciekawe, zachęcasz do cywilizowanej dyskusji z gościem, który zamieszcza obrazki z kobietą z twarzą zalaną spermą sugerujące, że dostała strzała z czarnej kiełbasy. Nie pisz o cywilizacji w takich okolicznościach bo się ośmieszasz. Sugerowanie, że pisanie, że kobiety lubią bić bite to opinia jest cholernie szkodliwe, mamy XXI wiek i jesteśmy w Polsce a nie w kraju arabskim, ty zaś dajesz mu przyzwolenie na pisanie takich bredni. To nie jest opinia tylko idiotyzm. 

43 minuty temu, oldfashioned napisał(a):

Czasem trzeba napisać prawdę prosto w oczy, a że tobie się nie podoba to trudno, jak wolisz standardy nożownika to jedz do Iranu, tam kobiety traktuje się źle i nikt nie widzi w tym niczego dziwnego. 

Cytat

Owszem, nie pasuję. Zobacz jak debile bronią tego pajaca, @oldfashioned @Stjepan @kubikolos i inni, nie widzą niczego złego w tych bredniach. Jak chcecie żyć sobie w takim mizoginistycznym syfie to proszę, natomiast ja naprawdę tu nie pasuję. W sumie poza kilkoma użytkownikami to ja się już tutaj każdym brzydzę, teraz włącznie z tobą za to, że dajesz przyzwolenie na coś takiego. 

Stado samotnych samców obraża kobiety i wypisuje toksyczne bzdury, proszę, nie będę wam przeszkadzać :) 

Opublikowano
Godzinę temu, Henryk Nowak napisał(a):

https://www.unaweza.org/aktualnosci/mlode-glowy-raport-z-badania

Nigdzie nie pisałem, że całe pokolenie będzie nieszczęśliwe, jednak skala problemu jest ogromna a Ty nie chcesz tego widzieć:

image.thumb.png.b9ac4e54273d2675d0125cf0fbd14701.png

A z wielu innych badań wynika, że tendencja jest wzrostowa.

https://www.mp.pl/pacjent/pediatria/aktualnosci/badania/317684,coraz-wiecej-dzieci-zmaga-sie-z-depresja-i-zaburzeniami-lekowymi

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK608531/

Możesz zarzucać mi bredzenie natomiast fakty są po mojej stronie.

Napisałeś to innymi słowami "To są w pewnym sensie przegrywy a dokładniej całe pokolenie jest przegrane" i to pisze niby wykładowca akademicki - szkoda że poziom konwersacji wskazuje na coś zupełnie odmiennego.

Jakie fakty - publikacja na stronie fundacji, która ma profity z takiej a nie innej działalności - nie mówię, że nie należy pomagać ale wiarygodność takich badań jest dla mnie bardzo dyskusyjna tym bardziej, że nie ma żadnego odniesienia do takich samych badań z przeszłości. 

Wywodzę się ze środowiska gdzie 90% młodych mogło się spokojnie wpisać, w któreś z ww. kryteriów, a niektórzy we wszystkie z powyższych i jakoś żyjemy, a wielu z nas jest szczęśliwa i spełniona. Nawet duża część tych jednostek, które sam skreślałem jako ich rówieśnik wyszła później na ludzi.

Jedyne, co może potwierdzać w jakimś stopniu tendencję wzrostową to to, że dużo młodzieży po pandemii nie uprawia żadnych sportów i w ogóle mało się rusza, a to automatycznie wpływa na warunki psychofizyczne i rozleniwienie organizmu, a w konsekwencji prowadzi do wyżej przytaczanych zaburzeń.

W 90% można to odwrócić zmianą sposobu życia i to w każdym wieku. Prawdziwe problemy ma tylko jakiś procent, gdzie odmienność lub wrażliwość tworzy barierę, którą trudno przekroczyć bez pomocy specjalisty. Więc daruj sobie takie wrzutki, których nie ma z czy porównywać, a mają tylko potwierdzić twoje założenie, że młodzi są z góry przegrywami.

Wrzucasz zapytania do AI i tu wklejasz ale dalej już nie pomyślisz.

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Paarthurnax napisał(a):

Napisałeś to innymi słowami "To są w pewnym sensie przegrywy a dokładniej całe pokolenie jest przegrane" i to pisze niby wykładowca akademicki - szkoda że poziom konwersacji wskazuje na coś zupełnie odmiennego.

Nie zgadzasz się ze słowami, że aktualne "zetki" to pokolenie przegrywów (niekoniecznie z ich winy)? 

Mają przerąbaną sytuację na rynku mieszkaniowym, zawodowym, finansowym i związkowym, biorąc pod uwagę ich podejście do życia. Nie wiem co tutaj jest urągające, to po prostu opinia, która podsumowuje młodych ludzi.

Jakie fakty - publikacja na stronie fundacji, która ma profity z takiej a nie innej działalności - nie mówię, że nie należy pomagać ale wiarygodność takich badań jest dla mnie bardzo dyskusyjna tym bardziej, że nie ma żadnego odniesienia do takich samych badań z przeszłości. 

Dla Ciebie badanie grupy ponad 180 TYSIĘCY ludzi to nie są podstawy do stwierdzenia faktów?

W anonimowym badaniu MŁODE GŁOWY Fundacji UNAWEZA udział wzięło 184.000 uczniów w wieku 10-19 lat ze szkół podstawowych i ponadpodstawowych z całej Polski. Badanie zostało koordynowane przez Fundację Dbam o Mój Z@asięg w ramach programu Szkoła Odpowiedzialna Cyfrowo od 25 października 2022 r. do 10 marca 2023 r.

wiarygodność takich badań jest dla mnie bardzo dyskusyjna tym bardziej, że nie ma żadnego odniesienia do takich samych badań z przeszłości. 

aha, skoro są pionierskie, to nie są wiarygodne? Dramatem jest to, że takich szeroko zakrojonych badań nie było do tej pory.

Jakie mają mieć profity z tego? :E Soros im płaci za przedstawianie nastolatków w złym świetle?

Wywodzę się ze środowiska gdzie 90% młodych mogło się spokojnie wpisać, w któreś z ww. kryteriów, a niektórzy we wszystkie z powyższych i jakoś żyjemy, a wielu z nas jest szczęśliwa i spełniona

A ilu nie żyje bądź nie jest szczęśliwa i spełniona? Henryk przytoczył badania, a Ty swoją OPINIĘ.

W 90% można to odwrócić zmianą sposobu życia i to w każdym wieku.

Czekam na genialne rozwiązanie niechęci do zawierania związków u młodych czy braku chęci posiadania dzieci.

Prawdziwe problemy ma tylko jakiś procent, gdzie odmienność lub wrażliwość tworzy barierę, którą trudno przekroczyć bez pomocy specjalisty

bo PRAWDZIWE PROBLEMY TO MAJĄ DZIECI W AFRYCE, a w Polsce się tylko w dupach przewraca

/s

oj, wleciał chłopski rozum od rana.

PS

Jedyne, co może potwierdzać w jakimś stopniu tendencję wzrostową to to, że dużo młodzieży po pandemii nie uprawia żadnych sportów i w ogóle mało się rusza, a to automatycznie wpływa na warunki psychofizyczne i rozleniwienie organizmu, a w konsekwencji prowadzi do wyżej przytaczanych zaburzeń.

wstaw ktoś mema z "jak renkom odjął, dzięki pan lekarz, **bać Falubaz"

Edytowane przez huudyy
  • Upvote 1
Opublikowano

2 minuty temu, Paarthurnax napisał(a):

(...)

Jak się patrzy na skalę problemów (różnych) to z grubsza tak. 

Nie będę z tobą dyskutować skoro nie uznajesz badań. Od jakiegoś czasu uważa się, że na świecie (naszym, zachodnim) panuje kryzys zdrowia psychicznego wśród młodych. Jest mnóstwo publikacji i nie trzeba pytać o to AI. 

Informacje na ten temat zamieszcza np. WHO - https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/adolescent-mental-health i wprost nazywa to kryzysem zdrowia psychicznego, pisze o tym NIH https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC11790661, piszą o tym mainstreamowe media https://www.theguardian.com/society/article/2024/aug/14/alarming-surge-in-mental-ill-health-among-young-people-in-face-of-unprecedented-challenges-experts-warn i wiele innych. 

Dodatkowo mamy zapaść w pomocy psychiatrycznej dla młodzieży, najbardziej brakuje oddziałów, terminy są długie a wizyty prywatne często kosztują już po 400zł i więcej za wizytę, nie każdego na to stać. 

Kryzys trwa, tendencja jest wzrostowa a ty to bagatelizujesz i zrzucasz na brak ruchu 

Cytat

Nie mogę dyskutować z kimś, kto nie uznaje argumentów w postaci badań naukowych. Wierz w co chcesz, ja wierzę w dane naukowe. 

W 90% można to odwrócić zmianą sposobu życia i to w każdym wieku. Prawdziwe problemy ma tylko jakiś procent, gdzie odmienność lub wrażliwość tworzy barierę, którą trudno przekroczyć bez pomocy specjalisty. Więc daruj sobie  

xD

Powinieneś spieniężyć te swoje metody, zostałbyś miliarderem gdyby tylko działały.