Mężczyźni a podryw A. D. 2024 et futuris temporibus.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
To kiedy w końcu problem występuje? jak korzystasz z internetu po kablu czy jednak po wifi? pisałeś że masz masę błędów z nazwą "8852BE" a to jest karta wifi. Pobierz jeszcze programik Bluescreenview 1.55 i sprawdź czy on czasem nie widzi jakiegoś pliku dump z bluescreenów które według dziennika zdarzeń u ciebie występują przed restartem systemu ("BugCheck 1001") -
Przez ptys · Opublikowano
nigdzie nie napisałem że pisory są objęte immunitetem, napisałem każdy od lewa do prawa a to że nie mamy do dziś ani jednej siłowni jądrowej to właśnie ich wina i za to że doskonale wiedzieli w jakiej sytuacji bedziemy popisując zielony ład powinny ponieść za to konsekwencje, za pieniądzę zmarnowane na +500 spokojnie można byt wybudować 2-3 eletrownie jądrowe, o dalszym marnotrawieniu pieniędzy Ukrainę czy bezsensowne zadłużanie państwa pożyczką z KPO nawet szkoda ryja strzepić -
Przez Hard Reset · Opublikowano
Na nowych sterownikach 26.1.1 wydaję mi się że teraz na ustawach vramu 2800MHz podczas startu niektórych gier mam czarny ekran i komp się zawiesza. Testuję teraz na 2750Mhz . Jeśli będzie to samo to spróbuję zmniejszyć trochę uv , teraz mam -90mV. -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Za 5900 zł wciąż można kupić topową wersję od Inno3D, czyli iCHILL X3. https://techlord.pl/inno3d-geforce-rtx-5080-ichill-x3-16gb-gddr7-dlss4-p-34945.html
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi