AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada (edytowane) Godzinę temu, Fatality napisał(a): Edytowane 6 Listopada przez AndrzejTrg 1 2 1
galakty 3 341 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Mi wystarczył akcent tej z lewej żeby wyłączyć
Suchy211 1 260 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada (edytowane) @galaktyale w czym masz problem? Laski same stawiają się w pozycji "pump and dump". Korzystne jest, kiedy nawet nie musisz sprawdzać z kim masz do czynienia. Edytowane 12 Listopada przez Suchy211
galakty 3 341 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada W niczym bo mam takie laski gdzieś, chodzi mi o ten paskudny akcent, nie jestem w stanie znieść
galakty 3 341 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Leci fejkiem bo laska bez profilowego na FB to trochę rzadko spotykane
lukadd 2 915 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Laski dzisiaj https://i.imgur.com/ip2whda.mp4 Faceci dzisiaj https://i.imgur.com/oxlvWid.mp4 1
Stjepan 2 379 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada https://www.youtube.com/watch?v=MB2jKlFEF14
Crew 900 1 000 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada Zacząłem oglądać Moda Wysoka i gościu wymiata 1
Stjepan 2 379 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada Godzinę temu, Crew 900 napisał(a): Zacząłem oglądać Moda Wysoka i gościu wymiata Dokładnie, gościu wymiata elokwencją i postawą, miażdży te wszystkie odklejone baby.
Szambo 641 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada 15 godzin temu, Stjepan napisał(a): Dokładnie, gościu wymiata elokwencją i postawą, miażdży te wszystkie odklejone baby. I stulejarzy, którzy zamiast olewać takie Kobiety walą drzwiami i oknami. 1 2
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada (edytowane) 4 godziny temu, Szambo napisał(a): I stulejarzy, którzy zamiast olewać takie Kobiety walą drzwiami i oknami. Czy mógłbyś rozwinąć definicję stulejarza? Zawsze myślałem że to jest jakaś ofiara losu, która nie ma kontaktu z kobietami, albo boi się mieć kontakty z nimi. I jedynie jakie kobiety widzi to te na internecie, ale tylko ogląda i nie nawiązuje z nimi kontaktu. Edytowane 19 Listopada przez AndrzejTrg
huudyy 2 853 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada Chyba chodzi o spermiage , a nie stulejmany XD 1
Suchy211 1 260 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada 1 godzinę temu, huudyy napisał(a): Chyba chodzi o spermiage , a nie stulejmany XD Najpierw było jajko. Znaczy stulejka. Pojęcie nasieniowców powstało później, ale znaczy mniej więcej, czy nawet dokładnie to samo. 1 1
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada Dziękuję za eksperckie wyjaśnienie 🙂 1
GordonLameman 8 476 Opublikowano 20 Listopada Opublikowano 20 Listopada 37 minut temu, Ludojad napisał(a): Więcej konserwatywki Marianny schreiber dla was. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi