Mężczyźni a podryw A. D. 2024 et futuris temporibus.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PaVLo · Opublikowano
@ITHardwareGPT Ty też przyłożyłoś do tego swoje 0 i 1 -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Retro na telefonie jednak jest trochę upierdliwe, ale może to ten exynos 1480 i rozmiar Pewne shadery crt w Retroarch zamula z PC Engine, ale PS2 lata w 2.25 rozdzielczości i jeszcze jest zapas. @KadajoKojarzysz jakąś grę, która zamula na RG556? Najlepiej z PS2, skoro już postawiłem ten emulator. Jestem ciekaw jak sprawuje się ten exynos w porównaniu do T820. Kiedyś jednak chciałbym wymienić to na konsolę, bo zestaw gamesir g8 ze smartfonem jednak jest wielki, ale może znajdę wygodną pozycję. -
Przez jankooo · Opublikowano
Przy przesiadce z 4070Ti na 5070Ti w tej chwili trzeba dorzucić ponad 1k (nie tak mało). Zyskujemy spokój (gwarancję) i zauważalnie wyższą wydajność. Ja bym w to szedł bo komputer to moje główne hobby i sporo czasu mu poświęcam dlatego mi się to "opłaca". Ja nawet na RX 9070XT bym wymienił bo dla mnie to lepsza opcja niż 4070Ti przy rekordowo niskich cenach (2,5k PLN) a zawsze mam sprzęt bardziej "przyszłościowy" (plusy, minusy każdy zna- dla mnie plusów więcej). Z drugiej strony zmiana nie daje zbyt wiele, ryzyko awarii dotychczasowej karty tak na prawdę nie wielkie a w najczarniejszym scenariuszu potencjalna strata -2k PLN nie jest jakimś horrorem (przy obecnych cenach sprzętu). Nie ma tu jednej słusznej decyzji albo inaczej obydwie są ok -
Przez KiloKush · Opublikowano
Mi FB też podsuwa te grupy. A tylko tu o tym piszę -
Przez marko · Opublikowano
Właśnie mi wyrzuciło na FB post z grupy BYD z płaczem, że opony letnie po pół roku śmietnik i sprzedawca auta winny 🤣
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi