Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Tankietka napisał(a):

Murzynkę to bym posunął, ale jakoś mi nie wychodzi. Oczywiście nie chodzi o Jabbę czy prostytutkę.

Raz mnie jedna fajna pytała o drogę i nawet nie spróbowałem coś zagadać. Lipa straszna.

Miałem podobną "okazję" tylko że miałem gorączkę :E. Musiałem odesłać książkę do one boxa, wychodzę zza winkla a tam dwie ładne azjatki. Był kontakt wzrokowy i się uśmiechały, nic tylko zagadać, tylko co z tego jak ja marzyłem o tym żeby wyrzucić tą paczkę i wrócić do łóżka :E.

Taka okazja i nie było się w formie, ale ponoć nie ma przypadków więc tak musiało być 8:E 

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Nareszcie napisał(a):

A Ty nigdy na imprezie zadnej lalce patelenki nie strzeliles?

Zadnego bzykana w plenerze? W jezione, na plazy, lace, lesie, samochodzie, koscielnej ambonie (to akurat znajomi, zazdroszcze), hotelowym balkonie?

co to ma do ciągnięcia pęta jakiemuś mokambe na parkiecie przy kamerach i kilkuset obserwatorach? 

to dla was serio bzykanie się w samochodzie w lesie (czy gdzie tam sobie wybierzecie) jest na rowni z kolejką do ciągnięcia fleta na parkiecie randomowemu czarnemu jak w kategorii 'gangbang' na PH? XD

nieźle, nieźle. To ile razy żeście patelnie obrabiali randomicy w jakiejś spelunie? 

obraz.png.b9e65cc1857ebd4d84a1d4bf4fddb3d0.png

Edytowane przez nozownikzberlina
Opublikowano
11 godzin temu, lukadd napisał(a):

Jedni lubią w zaciszu w krzakach inni jak są obserwowani :E Różne gusta ludzie mają. A jeszcze inni siedzą w piwnicy i jedyne co znają to swoją rękę :hihot:

Tego piwniczakom nie wytłumaczysz. Oni „życie znają” tylko z Twittera i tiktoka. 

Poza tym to trolle żywiące się odpowiedziami na wypisywane przez nich brednie :)