Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Tankietka napisał(a):

Murzynkę to bym posunął, ale jakoś mi nie wychodzi. Oczywiście nie chodzi o Jabbę czy prostytutkę.

Raz mnie jedna fajna pytała o drogę i nawet nie spróbowałem coś zagadać. Lipa straszna.

Miałem podobną "okazję" tylko że miałem gorączkę :E. Musiałem odesłać książkę do one boxa, wychodzę zza winkla a tam dwie ładne azjatki. Był kontakt wzrokowy i się uśmiechały, nic tylko zagadać, tylko co z tego jak ja marzyłem o tym żeby wyrzucić tą paczkę i wrócić do łóżka :E.

Taka okazja i nie było się w formie, ale ponoć nie ma przypadków więc tak musiało być 8:E 

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Nareszcie napisał(a):

A Ty nigdy na imprezie zadnej lalce patelenki nie strzeliles?

Zadnego bzykana w plenerze? W jezione, na plazy, lace, lesie, samochodzie, koscielnej ambonie (to akurat znajomi, zazdroszcze), hotelowym balkonie?

co to ma do ciągnięcia pęta jakiemuś mokambe na parkiecie przy kamerach i kilkuset obserwatorach? 

to dla was serio bzykanie się w samochodzie w lesie (czy gdzie tam sobie wybierzecie) jest na rowni z kolejką do ciągnięcia fleta na parkiecie randomowemu czarnemu jak w kategorii 'gangbang' na PH? XD

nieźle, nieźle. To ile razy żeście patelnie obrabiali randomicy w jakiejś spelunie? 

obraz.png.b9e65cc1857ebd4d84a1d4bf4fddb3d0.png

Edytowane przez nozownikzberlina
Opublikowano
11 godzin temu, lukadd napisał(a):

Jedni lubią w zaciszu w krzakach inni jak są obserwowani :E Różne gusta ludzie mają. A jeszcze inni siedzą w piwnicy i jedyne co znają to swoją rękę :hihot:

Tego piwniczakom nie wytłumaczysz. Oni „życie znają” tylko z Twittera i tiktoka. 

Poza tym to trolle żywiące się odpowiedziami na wypisywane przez nich brednie :) 

Opublikowano

nawet normalne kobiety mają krytyczne zdanie o omawianym evencie, ale nie. Białorycerzyki murem za polskim szmaciurem x D 

tak, tak. Wycieranie podłóg przez mokebe jakąś p0lką to tylko taka fajna zabawa, no wszyscy się tak bawią i to jest normalne. Wystarczy wyjść z piwnicy! 

Baby czekające w kolejce do obrabiania kolby mokebe na parkiecie to też jest standardowa zabawa w klubach. Faceci też tak robią!!!! xDDDDDDDDDDDDDD

estrogeny co powiedzą wszystko, byleby ich paniusia dała potrzymać za rękę

tenor.gif

Opublikowano (edytowane)

Są sluty, taki jest świat - trzeba to przyjąć do wiadomości, może nawet czasem samemu skorzystać a nie się frustrować xd Nie ma badań to korzystaj z gumki/płacht nawet do orala.

Ostatnio byłem na spotkaniu gdzie 3/4 czasu rozmowy dotyczył opróżnienia moich jaj na nią. To cytat. No ale ona typowy slut, cieszy ją, że przeżywa zboczone akcje i właśnie jest ze światka bdsm. Niech każdy sobie robi co chce, oby konsensualnie i bez zdradzania drugiej osoby.

Edytowane przez Tankietka
Opublikowano
8 minut temu, lukadd napisał(a):

Niektóre lubią bsdm itp. :E inne nie lubią, albo lubią i się nie przyznają :E Tak jest i nic tego nie zmieni.

Niektórzy po prostu żyją w jakimś surrealistycznym przekonaniu, że seks jest dla faceta, a dla kobiet już nie. Ogólnie cały ten problem jest typowo incelowski. 

Opublikowano
20 minut temu, lukadd napisał(a):

Niektóre lubią bsdm itp. :E inne nie lubią, albo lubią i się nie przyznają :E Tak jest i nic tego nie zmieni.

Dopóki są singielkami to chrzanić, ale tam z obrączkami latały i ludzie tego bronią bo hehehe wolność i swoboda. 

A potem zdziwienie czemu związków mniej i się rozpadają, a po co się wiązać jak takie akcje odstawiają ;) 

Opublikowano

Może jest lesbą biseksualną i była tam z swoją żoną :hihot:

Znam pewnego chirurga z Polski, pracuje w Polsce jest gejem :E Ma męża, też lekarza. Ślub wzieli zagramanicą, noszą obrączki :E

Tak piszę to żeby was ostrzec jak będziecie chodzili do lekarza to to że ktoś nosi obrączke nie znaczy że jest hetero.

Opublikowano
20 minut temu, galakty napisał(a):

Dopóki są singielkami to chrzanić, ale tam z obrączkami latały i ludzie tego bronią bo hehehe wolność i swoboda. 

Skąd wiesz, że miały obrączki? I, że oznaczało to, że są po ślubie? Laski mają różne dziwne pierścionki. 

20 minut temu, galakty napisał(a):

A potem zdziwienie czemu związków mniej i się rozpadają, a po co się wiązać jak takie akcje odstawiają ;) 

Związków jest mniej z innych powodów.

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Skąd wiesz, że miały obrączki? I, że oznaczało to, że są po ślubie? Laski mają różne dziwne pierścionki. 

może przejrzał zdjęcia i doczytał, że część "mężczyzn" tych panien zostało poproszonych o przejście do innej sali?

to chyba dość logiczne, ale pewnie nie dla ciebie x DDD

Zrzutekranu2026-03-13123523.png.e2aad9fca7723f51a97b9f1892f8d3de.png

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Tankietka napisał(a):

Pewnie się mniej puszczają z mokebe niż faceci z mudzynkami gdy mają okazje.

skąd taka teoria? w Krakowie raz chłopa z jakąś azjatką, za to p0lki z mokebe, pakistanczykami i innymi maściami widzę codziennie. Na imprezach to samo, zawsze się jakaś p0lka z pakolem obściskuje w kącie 

obraz.thumb.png.8f441086a36fd7a7f57a2c130f928df8.png

Opublikowano (edytowane)

Skąd teoria, że polscy faceci nie lgną do egzotyki czyli np. murzynek. Zresztą faceci to do wszystkiego lgną ładnego ; d A nawet wielorybom robią ogromną atencję.

Edytowane przez Tankietka
Opublikowano
14 minut temu, Tankietka napisał(a):

Skąd teoria, że polscy faceci nie lgną do egzotyki czyli np. murzynek. Zresztą faceci to do wszystkiego lgną ładnego ; d A nawet wielorybom robią ogromną atencję.

Pytanie i odpowiedź w jednym poście, jak Ty to robisz :hihot: 

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Zas napisał(a):

Naprawdę nie widziałeś nigdy ładnej murzynki ani azjatki? :E

Dobra, rozumiem, że to tylko trolling w klimatach incelskiego wątku, prawda? 

dlaczego incelski wątek? Głównymi zaangażowanymi w wątek wycierania podłogi p0lkami są kobiety o wątpliwej moralności. Gdzie tam widzisz jakichś inceli? Na niektórych zdjęciach pojawiają się co najwyżej białorycerze którzy wyczyszczą temat po mokebe. 

PS. Stałeś z kwiatami? 

Opublikowano (edytowane)

Oczywiście że są piękne murzynki, w szczególności w Afryce :) 

18+ ale nie ze względu na krew/flaki itp, tylko na sadystyczną piękność afrykańską, wiem że niektórym się spodoba :E 

"Według opisu urocza lokalna niewiasta potrzebowała pomocy w trakcie wykonywania przedstawienia dla dzieci polegającego na owinięciu sobie węża wokół szyi" :D 

Edytowane przez AndrzejTrg