Resident Evil 4 Remake
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez leven · Opublikowano
Q wystarczy jedna dziura i po ptokach. Zaryzykujesz ? To sprzęt za kilkanaście złotych !! -
Przez Katystopej · Opublikowano
3 letnia Rav4 w hybrydzie, jesteśmy 4 dni na rybach latem, auto kilka razy tylko otwierane żeby z bagola coś wyciągnąć, odjeżdżamy ze znajomym naszymi pełnoletnimi chrupkami, kumpel ravką nie może odpalić bo aku padło, na szczęście miałem powerbank rozruchowy. 3 letnie auto, 40kkm. Chyba Ci pierogi zaszkodziły -
Przez Kyle · Opublikowano
Nie oglądałem, ale jeśli sobie życzysz, to wrzucam: (zabieram się do oglądania) -
Przez Cappucino · Opublikowano
To warsztat czy kolejny jutuber? Bo mam wrażenie, że to drugie. Skoro na gwarancji, co robi w warsztacie jakiegoś janusza? Pomijam fakt, że to wiekszość flotowe o które się nie dba. -
Przez Misticzx · Opublikowano
Wydaje mi się że cel był prosty (chociaż zdaję sobie sprawę że robiło to problemy dla gracza). Ona była człowiekiem z uczuciami, a nie przedmiotem. W Remake chcieli to właśnie pokazać i robili wszystko żeby gracz się do niej przywiązał, a nie traktował jak przedmiot, który można zostawić gdziekolwiek czy umieścić w śmietniku, a potem po prostu wynieść z wrogiego terenu. Obdarzyli ją o wiele większym szacunkiem ze strony Leona (i nie tylko Leona bo Luisa tak samo) niż było to w oryginale. Odnośnie braku "Wait" to zapewne było nadużywane przez graczy w stare RE4 i wtedy z gry w dwójkę robiła się gra w pojedynkę, a nie o to chodziło twórcom gry, skoro grała miała polegać na przemierzaniu lokacji we dwie osoby (chociaż i tak tylko około połowa gry czy mniej to wspólne podróże Leona z Ashley). W trybie większej odległości nie plącze się, ale stoi gdzieś z boku, a nie obok Leona. Jednak to nie pomaga gdy wrogów jest dużo i nachodzą z różnych stron, bo wtedy któryś ją zaatakuje lub porwie. No jak tak nie robiłem, bo zawsze (nawet w środku walki) dbałem o nią, tym bardziej że gra straszyła że ona umrze jak wróg jeszcze raz ją zaatakuje w tym stanie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi