Misticzx 4 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Nie wiem skąd im się bierze te 16 godzin na przejście gry. To musiało być niezłe szaleństwo i pędzenie do przodu, bez dokładnego zwiedzania lokacji i bez zbierania wszystkiego co było i wykonywania wszystkich zleceń. Ja tą grę ukończyłem w 45 godzin. Oczywiście za drugim podejściem też mogę przejść całą grę 16 godzin, ale to jedynie pędzenie do przodu wtedy pozostaje.
Necronom 454 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Wbrew pozorom wcale nie. Kwestia tego kto gra. Czy osoba, która przechodzi RE4 ogólnie pierwszy raz, czy osoba która grała w oryginał. Niektóre techniki i rozwiązania jakie się miało w OG można przenieść do remake'u. Po prostu się grę niejako już "zna". Sam miałem pierwsze przejście na hardcore 25h, a to już było ślimacze tempo nawet jak dla mnie. Edytowane 2 godziny temu przez Necronom
ODIN85 3 640 Opublikowano 55 minut temu Opublikowano 55 minut temu Godzinę temu, Misticzx napisał(a): Nie wiem skąd im się bierze te 16 godzin na przejście gry. To musiało być niezłe szaleństwo i pędzenie do przodu, bez dokładnego zwiedzania lokacji i bez zbierania wszystkiego co było i wykonywania wszystkich zleceń. Ja tą grę ukończyłem w 45 godzin. Oczywiście za drugim podejściem też mogę przejść całą grę 16 godzin, ale to jedynie pędzenie do przodu wtedy pozostaje. Nawet mniej i to z ostrym zbieraniem ammo.
Rekomendowane odpowiedzi