W każdym państwie jeden tir jest w stanie zablokować drogę dwupasmową. A jak są trudne warunki to długo potrwa naprawienie sytuacji. To dość normalne- wbrew sugestiom prawicowych botów.
60% internetu w tej chwili to treści AI. A jest sporo ludzi, którzy są na tyle mało bystrzy że robią takie rzeczy, bo nie spodziewają się, że ktoś umie lepiej. Na tych grupkach EV niemal każdy post chwalący BEV to post wygenerowany w AI.
No, spoko. Mnie nie odpowiadała. Dlatego wziąłem X-Traila.
Ja ogólnie nie lubię Toyoty, bo jest taka smutna w środku. Ale być może się z nią przeproszę gdy wprowadzą elektryka z zasięgiem 1000km
Mój zatarg z Petru sięga czasów laba. Gardziłem jego niektórymi zachowaniami i nie gryzłem się w język. A teraz on płacze że go hejtujemy, po czym sam - niczym nie sprowokowany - mnie atakuje. Albo syndrom sztokholmski, albo teoria martwego Internetu jest prawdziwa
1. Wyszukiwarka nie rozpoznaje ignorowanych. Jak wpiszesz hejter to 4 czy 5 post jest twój. Łatwo znaleźć. A ja mam dobrą pamięć, więc pamiętałem twój płacz wtedy.
i tak jak pisałem - ignoruj twoje wypowiedzi, ale jak mnie zacytujesz dostaje powiadomienie.
2. To ty wszcząłeś tą dyskusję. Znowu jesteś na bakier z logiką.
3. Daruj sobie zanim znowu się spłaczesz.
A tu screen w którym JA rozpoczynam dyskusję z Petru:
#takbyło #niezmyślam
Rekomendowane odpowiedzi