Skocz do zawartości

Marvel's Wolverine - PS5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Komentarze na yt z dumnymi hasłami o fizycznych nośnikach, w czasie premiery Wolverine można się wykazać i kupić pudełeczko. Mam nadzieję, że płyty będą stanowiły co najmniej 40% sprzedanych kopii.

P.S. Po ostatnim SoP był płacz, że Jean jest brzydka :E

Opublikowano (edytowane)

Co z tego, że jest płyta jak ta gra wygląda ledwie średnio. Do tego nie widzę nic w tym trailerze co by mnie skłoniło nawet za darmo do wypróbowania tej gry :E 

Edytowane przez lukadd
  • Upvote 2
Opublikowano
W dniu 24.07.2026 o 20:45, lukadd napisał(a):

Co z tego, że jest płyta jak ta gra wygląda ledwie średnio. Do tego nie widzę nic w tym trailerze co by mnie skłoniło nawet za darmo do wypróbowania tej gry :E 

Brakuje tylko żeby Spiderman wyskoczył zza rogu, bo tak wygląda ta gra i gamepley.

Opublikowano

To przede wszystkim nadal Marvel, czyli nic specjalnie oryginalnego, ani ekscytującego. W dobie produkowanych właśnie na jedno kopyto filmów spod tego szyldu, gry będą budzić o tyle mniej emocji. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Całkiem spoko te LE Wolverina  wygląda  . Rozumiem ze po za całą konsolą będzie też można zakupić same panele ? ,ale chyba nie do FATa  :/  

Co do samej gry na najnowszych wyciekach ciekawie to wygląda , jak się grą nie interesowałem to zapisuję ją jednak do kalendarza i obserwuję