Skocz do zawartości

Marvel's Wolverine - PS5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kupiłem w sobotę po południu i mam nastukane 14h. Pokazuje 55% postępu. Gram na najtrudniejszym poziomie, ale zdrowie przeciwników ustawiłem na normalny. Dla mnie jest to optymalne ustawienie - ja jestem do zabicia na 3 hity i przeciwnicy nie są gąbkami "na kule". Trzeba cały czas być czujnym. Muszę posypać głowę popiołem, bo gra jak dla mnie jest mega miodna i ciężko się oderwać. Wsadziłem głęboko w tyłek tą całą krytykę. Potencjał na pewno nie jest w pełni wykorzystany, ale gra sama w sobie wciąga i momentami czuję nostalgię do tych najlepszych czasów, gdy na PS3 ogrywałem największe hity całymi dniami. Akcyjniak pełną gębą. Jest mięso dosłownie i w przenośni. Oprawa audio-wizualna też jest świetna. HDR top. Ogrywam oczywiście na PS5 Pro w 60fps z RT.

Edytowane przez DżonyBi
  • Upvote 1
Opublikowano
51 minut temu, RTXnietylko4060tiUSER napisał(a):

Narzekacie na narzekanie, a sami narzekacie na narzekajacych %-) 

Panie, zapraszam do tematów powiązanych z WoW:Forever. Śledzę forum Blizzarda, ludzie tam się defekują na siebie i jadą po wszystkim i wszystkich :D  W porównaniu do nich, prowadzimy konstruktywną i rzeczową dyskusję na temat  najnowszej odsłony przygód Logana :) 

• Haha 2
Opublikowano

Mi się nie spieszy z tym Wolverine jakoś nie mam już hype na exy Sony. Kupić można już za 225 a będzie tylko taniej. Ostatnia gra Sony na której można zarobić grając. Bez pudełek nie będzie już tak samo.