Skocz do zawartości

Marvel's Wolverine - PS5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Camerin-Wild-980x408.png.1d69057ca23b0ee1dae7b7ccf65937e6.pngGraczom PS5 najwidoczniej nie przeszkadza, że przy tej grze maczały swe faszystowskie łapska osoby pokroju Kamerin Wild, (SBI), który podkreślał, że jego misją życiowa jest spalenie gaming industry do do gołej ziemi. Niską masz ODIN zawieszono poprzeczkę, naprawdę nisko, ale po twoim trollowaniu wszystkiego się można spodziewać.

Edytowane przez Kaczkofan
Opublikowano
8 minut temu, Kaczkofan napisał(a):

Graczom PS5 najwidoczniej nie przeszkadza, że przy tej grze maczały swe faszystowskie łapska osoby pokroju Kamerin Wild, (SBI), który podkreślał, że jego misją życiowa jest spalenie gaming industry do do gołej ziemi. Niską masz ODIN zawieszono poprzeczkę, naprawdę nisko, ale po twoim trollowaniu wszystkiego się można spodziewać.

Mnie nie interesuje kto robił grę i nie podniecam się artykułami z pudelka.

Lubię tego bohatera to kupiłem. Lepsza gierka od nowego Gooda gdzie główny protagonista to piz...a i ciepłe kluchy w porównaniu do tego co wcześniej prezentował.

6 minut temu, tomekkemot napisał(a):

Z wolverinem moim zdaniem problemem nie jest sama gra, a cena. Za taką cenę gracze oczekiwali poziomu Spidermanów, a niestety jest to krótsza gra. Co nie zmienia faktu, że jest to dobra gra. Dobra, ale nie wybitna. 

Sama fabuła ma taką samą długość:E W pająkach masz dodane zapychacze typowe dla openworldów i dlatego niby jest na więcej godzin.

Opublikowano

Zmiana Kratosa w Ragnarok to właśnie wpływ min. konsultacji z SBI, ale ciebie przecież nie interesuje kto robił grę xD Logan też jest znacznie ugrzeczniony względem chociażby gry z roku 2009, o komiksach nie wspominając.

Opublikowano

Na szczęście nikt nie zmusza, ale hej...opinie będą różne, dla niektórych to dobra gra, dla innych (w tym mnie) flop generacji jeśli chodzi o gry SP spod skrzydeł SONY, jeszcze dla kogoś średniaczek albo mesjasz gamingu. W którejś recenzji ktoś dobrze to podsumował: gdyby wyjąć z tej gry postać Logana i zastąpić go innym postacią, mało kto by na to spojrzał. Ostatnia moja wypowiedź na temat tej gry w tym temacie: INSOMNIAC miał banalnie proste zadanie. Dostali gotowca, tj. znaną i lubianą postać, zakorzenioną w popkulutrze od dekad. Wystarczyło nie psuć tego, co w Loganie dobre, nie bawić się w przemycanie jakichkolwiek ideologii, nie udziwniać. Zrobili ten sam błąd, co tzw. showrunnerzy  NETLFIX z "Wiedźminem" i spece z AMAZON z "Pierścieniami władzy". Liczę, że Marvel przemyśli swoją decyzję i kolejne gry z serii X-men ogarnie lepszy zespół developerski. Mnie, człowieka wychowanego na komiksach (od Tytusa, Kajko i Kokosza, przez Thorgala i niezliczone komiksy wydawane przez DC czy TM-Semic) boli serce na widok uwspółcześnionej wizji Logana. Dupa też, ale to już być może kwestia wieku i zbyt wielu godzin spędzonych na klepaniu raportów w Excelu ;) 

Opublikowano

Ale co ma przemyśleć Marvel? Chyba tylko Insomniac jest w stanie wykorzystać ich IP i sprzedawać miliony.

Deadpool VR, Midnight Suns, Guardians of the galaxy, Avengers to były same komercyjne flopy.

Blade od Arkane pewnie pójdzie do kosza (potencjał sprzedażowy raczej niezbyt wysoki). Jest jeszcze Iron Man od EA i wiecznie opóźniany Marvel 1943 od Skydance.

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, Kadajo napisał(a):

Przyzwyczajaj się bo będziesz częściej płacił ponad 300zl za takie giereczki z podejściem lajtowym jakie masz ty Wolverinie nasz formumowy ty LOL

W tym roku jeden ex za tyle. W kolejnych latach pewnie będzie podobnie. Jakoś przeżyję:red: