Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 1.07.2025 o 18:07, Element Wojny napisał(a):

No to w końcu są dwa czy trzy? 

3 bo jedyna z opcji do wyboru daje dwa zakończenia. To zależy czy się w grze zrobi jedną rzecz. Szczegółów nie piszę bo nie chcę spoilerów dawać. 

W dniu 1.07.2025 o 20:25, Element Wojny napisał(a):

Ja mam czas, poczekam aż spadnie na 150zł. 

Możliwe że jeszcze poczekasz bo jak do tej pory nie było żadnej przeceny tej gry. Nie liczę przecen wersji fizycznej Ps5 bo zależne od sklepów.

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, Zdzisiu napisał(a):

Możliwe że jeszcze poczekasz bo jak do tej pory nie było żadnej przeceny tej gry.

Już tanieje xD Ale na ten moment nie mam na nią nawet czasu więc cena może sobie spadać aż do Świąt. PC to na szczęście nie PS5, u nas spadki cen to dość znana niewiadoma. Metaphor też dość długo trzymał cenę, a w zeszłym tygodniu udało mi się go przygarnąć za 100zł. 

Edytowane przez Element Wojny
  • Upvote 1
Opublikowano
W dniu 29.06.2025 o 11:52, ODIN85 napisał(a):

System walki jest na tyle satysfakcjonujący że nawet facetem by się w to dobrze grało.

W dniu 29.06.2025 o 12:31, Necronom napisał(a):

W lateksie?

tenor.gif

W dniu 16.06.2025 o 20:42, Crew 900 napisał(a):

Boobs :E

Seks się sprzedaje, szok. Niektórzy widzę odkrywają świat na nowo :E

• Upvote 1
  • 5 tygodni później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy jest ktoś kto na premierę grał w demo a potem w pełną wersje ? Bo ja nie kupiłem oryginału przez wydajność gry, 4060ti to mocarz nie jest. Ale po tym jak ograłem ekspedycję i cyberpunka w ostatnim czasie, to coś mnie naszło z tym stellar blade. Ludzie na YT z moją grafiką mają pewne 60fps w 1440p na wysokich ustawieniach w tej grze. Ja przy bossie z dema miałem dropy do 30fps. 

Ostatnio też dzięki driver update zaaktualizowałem w kompie co się dało, już sam system działa responsywniej.

I teraz pytanie. Coś się poprawiło w optymalizacji ? Testy z 4060ti na YT są przekłamane ? Bo z dlls i FG to oni nawet powyżej 120 klatek mieli, ja gram na "sucho". natywna rozdziałka bez doklejania klatek.

Opublikowano

Ja w demie na sowim złomku z DLSS i jakimś +/- medium miałem 60 klatek, to na 4060 nie może to działać gorzej, zakładam, że z DLSS na high na pewno będzie 60 klatek z palcem w nosie. 

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

No i wleciał nowy patch z nowymi misjami dostępnymi na tablicy w Xion, tylko jak tam sie dostać jak jedyny sejv jaki mam to przed finałowym bossem :o Nie można cofnąć się do miasta, a jak bossa znowu złoję to game over. Przechodzić od początku nawet z ng+ już mi się nie chce :cool: