Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Za 100zl to kupisz 2 czesci Star Wars Jedi od Respawn i zostanie na 4paka jeszcze , a nie to gowno w zlotym papierku.

Mam 1 część chyba w prime była za darmo i dla mnie padaka

Chwilę pograłem i poleciała z dysku. Nie podoba mi się soulsowość i w późniejszych etapach dużo wracania w te same miejsca

Może poczekam aż będzie za 50zł jak Avatar Pandora

Edytowane przez Dimazz
Opublikowano

Ja jeszcze przed zagraniem w soulsy właśnie spróbowałem sobie tego Fallen Ordera i gry nie przeszedłem, ogólnie jakoś mi nie podeszła(a klimat SW i mieczy świetlnych uwielbiam), ale jak ktoś nadał jej miano "soulsowej" to po moich doświadczeniach z soulsami, to ma mało, bardzo mało, wwuj mało wspólnego. Kto to w ogóle porównał do soulsów, to recenzji nie powinien pisać.

Opublikowano (edytowane)

Po patczach gra jest dobra. Mozna ograc w przecenie.

Kolejne spluniecie w twarz dla tych co biora na premiere.

edit

@ODIN85 chodzi o to ze gry wydawane na premiere sa b czesto zabugowane i poprostu wydawane za wczesnie. Ci co biora te gry np rok po premierze maja gry taniej i zpatchowane

Edytowane przez Roman_PCMR
  • Like 1
  • Confused 1
  • Upvote 2
Opublikowano
8 godzin temu, Dimazz napisał(a):

warto kupić podstawkę za 100zł?

W tym temacie masz gniazdo spamerów, którzy naoglądali się głupich filmików i na tej podstawie udzielają opinii.

Masz demo, które udostępnia pustynną lokację, nawiązującą do młodego Luke Skywalker`a (ma swój klimat).

Jak masz szansę zdobyć ją za stówkę, to jest już dobra cena jak za grę na +90h zabawy.

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
10 godzin temu, Dimazz napisał(a):

warto kupić podstawkę za 100zł?

Masz demo to możesz sprawdzić z tym ze demo nie odzwierciedla faktycznej optymalizacji w pełnej grze 🙂

Ja bym się zastanawiał czy kupić za 50 

Opublikowano
2 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

Grałem za mniej niż stówkę na premierę. Bugów nie miałem a optymalizacja tylko czasem leżała:E

A to spoko. A propo:

Zrobiles literowke w stopce opisujac posiadany sprzet, napisales ze masz LG OLED 48C11LB a chyba miales na mysli Sony Trinitron CPD-E220E 17 Inch 640x480 CRT VGA Monitor.

Pozdrawiam

• Haha 6
Opublikowano
3 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

Grałem za mniej niż stówkę na premierę. Bugów nie miałem a optymalizacja tylko czasem leżała:E

Teraz masa rzeczy poprawiona względem premiery. Skończę Clair Obscur to wracam do niej bo początek ma zachęcający. Ciekawe jak będzie z vram bo na 5070Ti potrafiła mi całe 16GB wciągnąć na pierwszej planecie a teraz tylko 5070 na pokładzie...

Opublikowano
19 godzin temu, Roman_PCMR napisał(a):

Po patczach gra jest dobra. Mozna ograc w przecenie.

Kolejne spluniecie w twarz dla tych co biora na premiere.

edit

@ODIN85 chodzi o to ze gry wydawane na premiere sa b czesto zabugowane i poprostu wydawane za wczesnie. Ci co biora te gry np rok po premierze maja gry taniej i zpatchowane

No to chyba splunięciem jest wydawanie gier z bugami na premierę, a nie przecena po roku czy więcej. Co, miałoby być drożej niż na premierę, wtedy byłoby fair?

Opublikowano

Ty tak lepiej nie mów głośno, bo producenci z każdym pachem poprawiającym zdupczoną optymalizację jak i milon bugów będą chcieć dodatkową opłatę :P i tak na premierę gra 300zł, po roku łatania to będzie 500 :E i wydaje mi się że dojdzie do tego że patche będą płatne, a jak się nie podoba to graj w premierowego bug festa i crapa optymalizacyjnego :) 

• Haha 2
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Jest sprawa rozwiązana synchronizacja zapisów gier działa!:yuppie:

Napisałem do pomocy technicznej i przyjrzeli się problemowi a potem nie pięknie przepraszali.:smiech:

Zajęcie się problem jak gepard co poluję na ofiary na suwanie. Mówię serio.:wariat:

Edytowane przez Czubatka Boża
Opublikowano
Godzinę temu, Keller napisał(a):

Czyli jednak nie będzie za darmo na epiczku? ;) 

Ta teoria od początku nie miała prawa być prawdą. To, że logo niby podobne i dlatego to będzie Outlaws było mocno naciągane ;) Kiedyś może wpadnie, ale raczej nieprędko. Tym bardziej, że de facto gra jeszcze nie jest oddana w pełni, bo nowe DLC fabularne dopiero w połowie tego miesiąca wpadnie