kanon7 76 Opublikowano wczoraj o 13:18 Autor Opublikowano wczoraj o 13:18 Najgorszej że przy kupnie 5 kodów z Indii, jeden wywali błąd - kod został zrealizowany
Tomek1623 64 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Idzie na Series X kompletnie wyłaczyć quick resume?
Geble 9 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Nie, ja sobie wyrobiłem nawyk i po zakończeniu gry zamykam ją z poziomu dashboardu. Powoduje to jej wyrzucenie z pamięci QR. Robię to w zasadzie odruchowo w ogóle o tym nie myśląc, zupełnie jak w przypadku wsiadania do samochodu i wyłączanie Start-Stop 1
sino 3 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu W dniu 18.11.2024 o 18:53, kanon7 napisał(a): Jeszcze zablokują tanie klucze, zakręcą kurek i zostaniemy z XSS z grami po 300-400 zł i XGPU za 73.99 zł na ms. Dopiero po zmowie z Sony. Obie firmy marnie konkurują ceną (np. kiedyś XO) itp. a wiele akcji podobnych (darmowe gry do Golda itd). Obie firmy chcą zniszczyć pudełka i to im się uda (mam tylko 1 grę w pudełku na XO / XSX). Cyfra jest tańsza na wyprzedażach (a szczególnie abo). Ale z czasem pewnie to utną. 20 godzin temu, Tomek1623 napisał(a): Idzie na Series X kompletnie wyłaczyć quick resume? Po robić coś tak głupiego? Wyłączać taką super-rewelację? Że nie trzeba oglądać loading screen, jak też nie trzeba powtarzać pół godziny (bo autosave był pół godziny temu). 16 godzin temu, Geble napisał(a): Nie, ja sobie wyrobiłem nawyk i po zakończeniu gry zamykam ją A peceta to odłączacie wyłącznikiem z listwy? Co to za problem zrobić to co na PC robimy od dziesiątków lat? Ja to robię tylko po to by wymusić synchronizację save z chmurą (inaczej QR).
Tomek1623 64 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 10 minut temu, sino napisał(a): Po robić coś tak głupiego? Wyłączać taką super-rewelację? Że nie trzeba oglądać loading screen, jak też nie trzeba powtarzać pół godziny (bo autosave był pół godziny temu). Odpal Coda to się dowiesz dlaczego.
kanon7 76 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu 45 minut temu, sino napisał(a): Dopiero po zmowie z Sony. Obie firmy marnie konkurują ceną (np. kiedyś XO) itp. a wiele akcji podobnych (darmowe gry do Golda itd). Obie firmy chcą zniszczyć pudełka i to im się uda (mam tylko 1 grę w pudełku na XO / XSX). Ta zmowa już trwa, już razem wprowadzili konsole cyfrową, Sony ogranicza dostęp napędów do PS5 Pro, a Microsoft powoli „zaciska śrubę” na tanie granie, powoli, powoli, podnosi ceny i ogranicza „podróże zagraniczne” za grami.
reddy 25 Opublikowano 40 minut temu Opublikowano 40 minut temu Oczywiście. W Microsofcie zarabiać umieją i widzieli przez lata z jakich krajów, na jakich kluczach grają ludzie. I powoli to zamykają. Sony gotuje żabe z napędem. Jescze w PS6 może łaskawcy umożliwią dokupienie zewnętrznego.
Rekomendowane odpowiedzi