Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Co do gry, fajne tez są te wyzwania cos jak w Finalach tych ostatnich remekach.  Łatwo uzyskać sporo ulepszeń i perek.

PRAGMATA 18.04.2026 23_49_11.jpg

Edytowane przez Kadajo
Nie prowokujcie sie. Pogadali kazdy sobie wyciagnie wnioski i wystraczy.
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Bossowi spoko dopiero przy trzecim pająku w lesie co nas ogonem napierdziela, skapnąłem sie ze można ulepszać każda dodatkową bron osobno w replikatorze xd Myślałem że to jednorazowe a po wyprodukowaniu robisz to raz i przy każdym powrocie do azylu się odnawiają za darmo i można na misje zabrać tak samo jest z hakami tez się ulepsza.  Grałem tylko z tym co mi gra podsunęła xd Wiec miałem troche utrudnienie ale gra ciągle podrzuca broń i z wrogów wypada po zabiciu .

Gra co jakiś czas wprowadza nowego przeciwnika w nowych lokacjach, fajny taki którego nie widać jak predator, może cie złapać i wyrwać od Dziewczynki. Trzeba wtedy zrobić szybki hak Małą .

Edytowane przez Luki_
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
5 godzin temu, Luki_ napisał(a):

Gra co jakiś czas wprowadza nowego przeciwnika w nowych lokacjach, fajny taki którego nie widać jak predator, może cie złapać i wyrwać od Dziewczynki. Trzeba wtedy zrobić szybki hak Małą .

Polecam znaleźć Holowabik i ulepszyć go na maksa. Mega ułatwia starcia - robociki głupieją i naparzają w hologram. :D 

Generalnie gra non stop coś podrzuca, jakieś ulepszenia czy nowe upgrade’y, więc nie ma mowy o nudzie, bo gameplay cały czas ewoluuje.

Wróciłem się do pierwszej lokacji, żeby wyczyścić ją na 100%. Z drugą chciałem zrobić to samo, ale okazało się, że nie mam jeszcze jakiegoś ulepszenia, żeby rozwalić te czerwone kryształy. Widać, że twórcy postawili na replayability.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Zobaczymy czy po 8 godzinach też mnie znokautuje rutyna. :E Poszukałem wszystkich znajdziek w 2 pierwszych rejonach i dla mnie nie było warto. Sens jest chyba tylko wtedy, gdy brakuje nam czegoś np. apteczek lub ulepszeń oraz chcemy budować plac zabaw.

Czwarty typ broni - przynęta zaczyna spłycać rozgrywkę, za to fajnie że pojawiły się aktywowalne lasery do niszczenia wrogów, ale zdecydowanie wolałby coś ciekawszego lub więcej, wraz z większą koordynacją wrogów... Jeśli najwyższy poziom trudności będzie skopany to gra nie zrealizowała potencjału.

Gdyby ktoś zrealizował coś podobnego na Source 2 to byłoby dużo lepsze, bo hakowanie środowiska i wrogów można by oprzeć na fizyce. 

Odbicia mam w 4 literach, wyłączyłem SSR i nie starałem się ustawić RT, bo wolę stabilny obraz, niż drobnostki w oświetleniu.

Edytowane przez musichunter1x
  • Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, Jaycob napisał(a):

Polecam znaleźć Holowabik i ulepszyć go na maksa. Mega ułatwia starcia - robociki głupieją i naparzają w hologram. :D 

Generalnie gra non stop coś podrzuca, jakieś ulepszenia czy nowe upgrade’y, więc nie ma mowy o nudzie, bo gameplay cały czas ewoluuje.

Wróciłem się do pierwszej lokacji, żeby wyczyścić ją na 100%. Z drugą chciałem zrobić to samo, ale okazało się, że nie mam jeszcze jakiegoś ulepszenia, żeby rozwalić te czerwone kryształy. Widać, że twórcy postawili na replayability.

Nie ulepszyłem żadnej dodatkowej broni. Grałem praktycznie tylko tym podsawowym pistoletem na 12lvl.

Opublikowano
2 godziny temu, musichunter1x napisał(a):

Zobaczymy czy po 8 godzinach też mnie znokautuje rutyna. :E Poszukałem wszystkich znajdziek w 2 pierwszych rejonach i dla mnie nie było warto. Sens jest chyba tylko wtedy, gdy brakuje nam czegoś np. apteczek lub ulepszeń oraz chcemy budować plac zabaw.

Czwarty typ broni - przynęta zaczyna spłycać rozgrywkę, za to fajnie że pojawiły się aktywowalne lasery do niszczenia wrogów, ale zdecydowanie wolałby coś ciekawszego lub więcej, wraz z większą koordynacją wrogów... Jeśli najwyższy poziom trudności będzie skopany to gra nie zrealizowała potencjału.

Gdyby ktoś zrealizował coś podobnego na Source 2 to byłoby dużo lepsze, bo hakowanie środowiska i wrogów można by oprzeć na fizyce. 

Odbicia mam w 4 literach, wyłączyłem SSR i nie starałem się ustawić RT, bo wolę stabilny obraz, niż drobnostki w oświetleniu.

Czyli nuda 

Opublikowano
10 godzin temu, Sheenek napisał(a):

I tak cala gre ogladasz?

Bardzo chcę popykać w Borderlands 4 (mam wszystkie wcześniejsze części) ale jak widzę na YT grę, to coś IM poszło nie tak.

Pragmata była krytykowana, a teraz ? Zanim kupię, chciałbym zobaczyć na YT filmik z rozgrywki :) 

Opublikowano (edytowane)

Jesli demo ci nie siadło nie ma sensu grać. Mi siadło jak pisze Odin. @leven

4 godziny temu, Jaycob napisał(a):

Znaczy prawda ale szukac go nie trzeba (: wabik wypada sam w pewny momencie  a potem już wypada z wrogów i możesz sobie go wydrukować w hubie i mieć zawsze pod ręka.  (: Ale mi to nie przeszkadza przynajmniej nic nie przeoczę (:

Edytowane przez Luki_
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, azgan napisał(a):

Czyli nuda 

Gra stawia na gempley połączony z eksploracja z skrótami do odblokowania jak pisze @Jaycobco jaki czas trzeba wrócić żeby dokończyć wyzwanie jakieś jak w Jedi Surviver  . Postacie sobie najwyżej gadają w czasie gry  miedzy sobą i tak budują relacja miedzy sobą, przerywniki pojawia się po prostu co jaki czas w kluczowych momentach zwiedzania stacji czy spotykania jakiej postaci i w Hubie. Bardzo to przypomina gempleyowo Ded space, fabularnie troche ..The last of us tylko mniej i po japońsku xd . Nie widzę w tym nic dziwnego. Bardzo przyjemna gra.

Edytowane przez Luki_
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, Sheenek napisał(a):

I tak cala gre ogladasz?

zamierzałem 

ale... Crimson is my life now bejbe 

a co do YT no u Tivolta fajnie się wszystko ogląda, nie zamierzam gry kupowac więc będzie eksplor na YT 

11 godzin temu, dawidoxx napisał(a):

Pali Jana.. gierka dawno złamana to pewnie siedzi na dysku :E

ooo widzisz uderz w stół a gówniak się odezwie :D

Edytowane przez samsung70
Opublikowano
1 minutę temu, DITMD napisał(a):

Podobała mi się walka z bossem w virtual NYC. Ogólnie gra na +

Hmm... przygniata mnie różnica pomiędzy Twoja kartą, a moją :P 

Jak oglądam filmiki, to nawet 16GB Vram kuleje. 

Pokaż proszę alokację Vram w grze po np. godzinie. 

Wiesiek 3 zreformowany miał wycieki pamięci Vram.

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, leven napisał(a):

trzeba najnowsza stery mieć na starych miałem nawet 15gb. Ja mam średnio 12-13 gb po 3 godzinach i więcej nie idzie.  Ale gram na 4k z dlss Balance i Path R. Tekstury mam na ultra. Wiec zmniejszyć na medium i będzie git. Bez Pt nie będzie aż tyle alokacji vram. Edit przecież ty masz 16gb vram to starczy z palcem w D.. nawet na ultra tekstury.

Edytowane przez Luki_
Opublikowano
4 minuty temu, leven napisał(a):

To musisz trochę poczekać, bo ja teraz wychodzę na rower. Jak wrócę, to trochę pogram i wrzucę ci screeny z info.

Opublikowano
28 minut temu, Luki_ napisał(a):

Jesli demo ci nie siadło nie ma sensu grać. Mi siadło jak pisze Odin. @leven

Znaczy prawda ale szukac go nie trzeba (: wabik wypada sam w pewny momencie  a potem już wypada z wrogów i możesz sobie go wydrukować w hubie i mieć zawsze pod ręka.  (: Ale mi to nie przeszkadza przynajmniej nic nie przeoczę (:

Trochę słaba decyzja. Powinni bardziej nagradzać tych, którzy eksplorują, zamiast dawać wszystkim po równo. :cool:

• Like 1