Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, Jaycob napisał(a):

Nie, ja z tych wyzwań zrobiłem może z pięć. Pisząc o bingo, miałem na myśli odkrywanie kolejnych pól dzięki znalezionym żetonom. Robiłem tylko wyzwania z sekretnego pomieszczenia.

Te questy od Kabina to już wyższy poziom hardkoru. Powodzenia z wbiciem trzech gwiazdek. Można sobie palce połamać. :E 

zrobiłem z 15 na 3 potem juz różnie ostatnie 3 chyba olałem całkiem . Bo postać miałem tak nakokszoną że nie miałem motywacji tego robic dalej (: A już byle coraz trudniejsze

3 godziny temu, musichunter1x napisał(a):

Capcom powinien częściej dodawać takie wyzwania i scenariusze, ale powinni darować sobie te prostsze lub błahe... Ewentualnie zaliczyć je automatycznie, jeśli dasz radę zrobić trudniejszy odpowiednik.

Re: Revelations 2 miało mnóstwo poziomów w raid mode, ale masa początkowych to błahostki 

To bardzo przypomina te wyzwania z Finala fantasy 7 remek tez je tam robiłem, bo dawały spore nagrody jak i tutaj, tak powinno się robic takie wyzwania właśnie. Żeby bla motywacja do ich ukończenia.

Opublikowano
9 godzin temu, Vulc napisał(a):

Śmiać się chce na myśl o tej natalistycznej polewie, która ma taką samą skuteczność jak tony wyciskaczy łez o biednych kotkach, które już dziś można adoptować. No, ale hej, jak jakiś Mruczek dzięki temu znajdzie dom, a para "nie mamy czasu, robimy kariery", stwierdzi że potrzebuje w swoim życiu uroczej, blondwłosej istotki w za dużej kurtce, nikt stratny nie będzie.

No właśnie, nikt normalny nagle nie zacznie podejmować życiowych decyzji przez grę, ale jak coś wywoła pozytywną reakcję, to czemu nie. Gorzej jak się znowu wraca do narracji, że gry są winne wszystkiemu, bo np. zabił/ukradł samochód przez GTA. :E 

Opublikowano

PT w tej grze ma ten sam problem który kiedyś miał CP2077, czyści z mikrodetali praktycznie wszystkie powierzchnie i wygląda jakby ktoś plastikową torbę na obraz naciągną.

W sumie to nawet nie wina PT samego w sobie a pewnie RR.

Opublikowano
6 minut temu, samsung70 napisał(a):

chłopaki powyzej, to aż tak źle ta gra wygląda z tymi RT RR PT :D po co to implementować, sama krzywda dla grafiki :D

Raczej chodzi o implementacje.

Teraz, ODIN85 napisał(a):

To jest jałowa dyskusja osób która nawet w to nie grały więc traktuj to z przymróżeniem oka;)

I pisze to osoba która spami na forum co w drugim poście. Daruj sobie takie odzywki.

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

Że w tych materiałach co oglądacie namiętnie na yt i wrzucacie w co drugim temacie żeby tylko jechać po grze w którą nigdy nie zagracie widzicie tylko mały promil gry i nie ma to się ni jak do całości.

Edytowane przez ODIN85
  • Upvote 2
Opublikowano
6 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Że w tych materiałach co oglądać namiętnie na yt i wrzucacie w co drugim temacie żeby tylko jechać po grze w którą nigdy nie zagracie widzicie tylko mały promil gry i nie ma to się ni jak do całości.

Widzę odklejenie szybko idzie i piszesz jakieś bzdury. Skąd po pierwsze pomysł ze nie zagramy, ja ograłem już demo tak wiem to się nie liczy, bo to nie jest gra w twoim upośledzonym toku myślenia.

Co poza tym ma artystyczna wizja do technicznej analizy, ty nawet nie wiesz o, czy jest mowa, bo masz zerwo pojęcie o tym wszystkim z technicznego punktu widzenia. Nikt się ciebie nie pytał, czy gra ci się podoba a ty mi tu wyskakujesz z jakimiś postami klasycznie najpierw w ze jak ktoś nie grał to nią ma prawa się odzywać, a potem jeszcze ze tobie się gra podoba wiec jest bum cyk cyk.

Ja rozumiem ze ty masz zerowe pojęcie o technologi, bo nawet sama komputera swojego złożyć nie potrafisz tym bardziej taki materiał nie trafi do ciebie, ale to wiec z łaski swojej nie komentuj tego, jak nie masz nic mądrego do napisania.

Przymnę ci, tylko że jesteś na forum technicznym, a nie growym. Jak chcesz mieć same achy i ochy nad gierkami bez technicznego aspektu to zmień forum.

2 minuty temu, DżonyBi napisał(a):

Dla niektórych na tym forum, wszystko co jest związane z NVIDIA, to fuszerka. Moim zdaniem grafika z PT pięknie wgryzła się w klimat Pragmaty i szukanie tu na siłę "plastikowej torby" jest bez sensu.

Następny geniusz, to ty szukasz na sile jakiegoś ataku w stronę Nvidii.

Nawet nie obejrzałeś chłopcze tego filmiku, bo byś takich bzdur nie pisał.

• Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, DżonyBi napisał(a):

Dla niektórych na tym forum, wszystko co jest związane z NVIDIA, to fuszerka. Moim zdaniem grafika z PT pięknie wgryzła się w klimat Pragmaty i szukanie tu na siłę "plastikowej torby" jest bez sensu.

Karty badziewie,pt słabe,tory były złe:E

• Haha 5
Opublikowano

Jak dla mnie, po ukonczeniu gry stwierdzam tyle. Gra to zwykly sredniak. Sredni pod kazdym wzgledem. Co najwyzej grafika i dzwiek odrobine sie wybijają ale zeby zachwywac sie nad tym?

Fabula - srednia, gameplay - sredni, dla mnie po 3-4h zrobil sie nużący. Odnioslem wrazenie, ze juz mnie w tej grze nic nie zaskoczy i tak bylo do konca. Mialem cos a'la "amnezji autostradowej". W pewnym momencie chyba walki staly sie rutyna do bolu
Relacja glownych postaci? No spoko, jak ktos lubi takie elementy w grach to spoko, rzecz mocno subiektywna. a "tatuśki" zachwycone. Rzecz gustu. Jednak nie powinno to wplywac na ogolna ocene tej gry

Graficznie? Jak dla mnie, widywalem bardziej spektakularne rzeczy w grach nawet bez RT, PT

Gra mnie po prostu zmęczyla gameplayem, nie rozbudzila fabułą czy wodotryskami

• Sad 1
Opublikowano (edytowane)

@Kadajo

Jesteśmy na forum technicznym, ale w tym przypadku to jest naprawdę szukanie problemu tam gdzie go nie ma (na siłę to w każdej grze wszystkiego można się czepiać, ale są granice) dlatego poza Tobą chyba nikt nie jest tym zainteresowany.

Edytowane przez DżonyBi
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
24 minuty temu, DżonyBi napisał(a):

@Kadajo

Jesteśmy na forum technicznym, ale w tym przypadku to jest naprawdę szukanie problemu tam gdzie go nie ma (na siłę to w każdej grze wszystkiego można się czepiać, ale są granice) dlatego poza Tobą chyba nikt nie jest tym zainteresowany.

Ale pokaz mi gdzie ja mam pretensje. Ja się niczego nie czepiam. To wy nie wiem z jakiego powodu tak to interpretujecie.

Opublikowano (edytowane)

Solidarność z Odinem.  Represje za niewinność .  xd

3 godziny temu, Kadajo napisał(a):

Raczej chodzi o implementacje.

I pisze to osoba która spami na forum co w drugim poście. Daruj sobie takie odzywki.

Czekaj nie zgadza się z tobą więc postanowiłeś czymś mu dopiec, nie było z bardzo jak wiec doczepiłeś się ze pisze na forum ogólna dostępnych w grach gdzie sam masz moda xd Z tego co widzę to ten użytkownik tutaj jest dość oszczędna w wpisach . To ja bardziej tutaj spamuje od kiedy sie pojawiłem.  

Dlatego zagraj i odpal sam ocen zanim piszesz i nazywasz innych upośledzonymi. Piekny przykład dajesz. Jak kamilo sie ośmieszał i tez nie mial pojęcia o czym pisze a dokładnie pisał bzdury, to taki wylewny i nazywanie go upośledzonym nie byleś  . Jak to było Mojsza racja ? (: 

A tak juz na serio tak PT w tej grze wygląda dobrze i zmienia graficznie oświetlenie i gra wygląda całkiem inaczej. Tak PT od kiedy je wypuściła kurteczka z nividi , nigdy nie zostało ulepszone czy zoptymalizowane i zarzyna każda kartę nawet 5090 gdzie wyciąga jako jedyna 60fps natywnie w 1080p i 2k. A w 4k juz tylko 38 fps.  I Bez FG nie ma sensu tego odpalać i grać w pokaz slajdów.  I żadna implementacja nigdy tego nie poprawi w crimson próbowali to wyszło jak wyszło. 

Wrzucałem film z bechmarkking widziałeś czy tylko szukasz tez na potwierdzenie swoich ? obejrzysz sobie. Kolo zajmuje sie optymalizacja i testowaniem gier pod słabsze karty . I sam zawsze krytykuje pt ale tutaj stwierdza tak pragmata z pt wygląda naprawdę dobrze. bo nie zmienia tylko samych odbić ale całe scenę . I tak dalej krytykuje leniwość twórców ze nawet sie nie chce im zrobić cieni bez włączonego rt.  

3 godziny temu, Kadajo napisał(a):

@ODIN85 jeszcze raz zobaczę taki wpis z twojej strony i lecisz w Bieszczady.

Najwyżej pójdziemy razem w Bieszczady lubie chodzić po lesie :E

3 godziny temu, samsung70 napisał(a):

chłopaki powyzej, to aż tak źle ta gra wygląda z tymi RT RR PT :D po co to implementować, sama krzywda dla grafiki :D

RT jest fatalne tutaj , PT dużo lepiej i wygląda gra ładnie ale zarzyna wydajność. 

Edytowane przez Luki_
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Już ci pisze co tu się stało, Odin i paru innych panów zamiast obejrzeć dany materiał to od razu wskoczyli na walecznego konia który miał bronic tego "ataku" na Pragmate i co mnie szczególnie rozbawiło na "Nvidie" gdzie to w ogóle nie miało miejsca.

Gdyby materiał obejrzeli nic by takiego nie napisali, a potem to już typowe iście w zaparte no bo głupio się tak przyznać do błędu, prawda ?

Odinowi się dostało ze pisanie nie pierwszy raz w stylu "nie grali to nie wiedza".

Przecież to nawet nie ma nic wspólnego z tym filmem. To była zwykła próba zabłyśnięcia i zaczepki.

Poza tym @Phoenix. który tez napisał ze RT wymaga poprawy to jego wpis już zalajkowałeś?

Co to za podwójne standardy.

I widzisz jakbyś czytał posty to byś tez widział, że grałem w Pragmate, co prawda w demo, ale grałem wiec sam już się tutaj wyłożyłeś.

Możesz mnie łapać za słówka i że tego teraz nazwałem upośledzonym a tamtego nie a taż mu się należało twoim zdaniem, mnie to rybka panie kochany, tak samo, jak dziś ci płazem ujdzie jakiś wybryk a jutro zarobisz bana.

Gdybym miał wszystkich traktować zero jedynkowa to by tu chyba nikt nie został. Łącznie ze mną.

Przeanalizuj też mój niedługi post na temat PT. Bo to ze gra z PT ma problemy (które podobnie kiedyś miał CP2077 i tam jakoś dało się to ogarnąć) wychodzą nie z samego PT a z RR.

Tak ze najwyraźniej popełniłeś ten sam błąd co reszta, nie obejrzałeś materiału, wskoczyłeś na konia i jeszcze się tym pochwaliłeś na samym początku wypowiedzi.

Pół żartem pół serio zapewne, ale jednak :D

• Thanks 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Bo @Phoenix.Nie nazwał kogoś upośledzonym (: i napisał sensownie , i zwięźle .  Spokojnie jak mi sie spodoba twój komentarz jakiś to ci dam serce xd Mogę ci dać pucharka .  Za napracowanko . 

Ps. Czytam z tego dema praktycznie nic nie wyniesiesz oprócz jak działa mechanika strzelania i hakowania.  

Edytowane przez Luki_
  • Confused 1