Skocz do zawartości

The Elder Scrolls IV Oblivion Remastered

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 617
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
22 minuty temu, Vulc napisał(a):

Lepiej jak wygląda tak niż tak jak Veilguard. 😏

Myślę, że wiesz jak popularną marką jest Elder Scrolls. Wystarczy spojrzeć na statsy Skyrima na Steamie. Dodatkowo gra dostępna w GP, więc do wzięcia za grosze i już teraz, bez czekania. Ekscytacja? Czy ja wiem, wątek ma 7 stron na razie. Przed jej premierą ruch był niewielki.

Ekscytacja jest duża, nie tylko tutaj. 

Ja myślę że chcemy poczuć się młodzi i dlatego tak łatwo nas omamić remasterami. Niestety wspomnienie questów jest dużo lepsze niż to jakie były w rzeczywistości.

Ale bawcie się dobrze - ja wyjątek w zakresie remasterów robię wyjątek dla Gothica na pewno. Czy dla innych? Nie wiem. Chętnie bym ograł zmodernizowanego KOTORA, ale boje się że fabuła była dużo bardziej płytka niż mi się wydawało :E 

• Confused 1
Opublikowano
Teraz, GordonLameman napisał(a):

Ekscytacja jest duża, nie tylko tutaj. 

Ja myślę że chcemy poczuć się młodzi i dlatego tak łatwo nas omamić remasterami. Niestety wspomnienie questów jest dużo lepsze niż to jakie były w rzeczywistości.

Ale bawcie się dobrze - ja wyjątek w zakresie remasterów robię wyjątek dla Gothica na pewno. Czy dla innych? Nie wiem. Chętnie bym ograł zmodernizowanego KOTORA, ale boje się że fabuła była dużo bardziej płytka niż mi się wydawało :E 

Ja to chce przejsc na 100% , kiedyś raz przeszedłem z 15 lat temu i juz nie pamietam tego

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

PANIE i PANOWIE !

I tak oto, szumnie zapowiadana od ponad roku gra AAA, robiona przez ponad 500 osób, z budżetem 350mln dolarów i ogromnym marketingiem, opłacanymi youtuberami i influencerami, dostaje po dupie - w ciągu 2 godzin od premiery - od niezapowiedzianego remastera 20- letniej gry, robionej przez jakieś nieznane studio z Francji. 

image.thumb.png.31681f19d28831ecb626e4e3ed30a448.png

image.thumb.png.860693e1e28d8800fe16dac8dcd3f190.png

6u3.gif

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 4
  • Haha 5
Opublikowano (edytowane)

@Godlike narazie to możemy jedynie powróżyć z fusów ale ja jestem dobrej myśli. Zresztą nie ma nawet co porównywać Starfielda do Elder Scrolls. Sam fanbase to tak jakby porównywać Manchester United (ES) nie wiem do Puszczy Niepołomice (SF) 😀

Do tego scena moderska zrobi swoje. 

@Element Wojny ac shadows to jest odpad, w dodatku przesiąknięty chorą ideologią black lives matter. 

Edytowane przez Fenrir_14
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Dla przypomnienia, aby nikt się nie napalał zbyt mocno, zanim okaże się co tam zmajstrowali. Ludzie kiedyś chcieli sprawdzić mechaniki o których mówiono, a wyszło że ich nigdy nie dodali. :E  Chwalą się synchronizacją ust, gdy wygląda to dość kiepsko. Super, dogonili 2004r. :E 

Edit. Zapomniałem o filmie, jest w tonie komicznym, więc będzie trochę przerysowane:

Edytowane przez musichunter1x
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

tak oto, szumnie zapowiadana od ponad roku gra AAA, robiona przez ponad 500 osób, z budżetem 350mln dolarów i ogromnym marketingiem, opłacanymi youtuberami i influencerami, dostaje po dupie - w ciągu 2 godzin od premiery - od niezapowiedzianego remastera 20- letniej gry, robionej przez jakieś nieznane studio z Francji. 

Spoko ale masz wiedziane, że Trollsy były od zawsze bardziej popularną marką, szczególnie w USA więc nie dziwi, że zainteresowanie wybiło ponad skalę, udana prezentacja Bethesdy też się do tego przyczyniła a to nie znaczy, że z automatu Oblivion Remaster jest lepszy.

Edytowane przez caleb59
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, Fenrir_14 napisał(a):

@Godlike narazie to możemy jedynie powróżyć z fusów ale ja jestem dobrej myśli. Zresztą nie ma nawet co porównywać Starfielda do Elder Scrolls. Sam fanbase to tak jakby porównywać Manchester United (ES) nie wiem do Puszczy Niepołomice (SF) 😀

Do tego scena moderska zrobi swoje. 

No tak masz rację to dwie rozne gry, dwa rozne gatunki ale silnik ten sam ;)

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, caleb59 napisał(a):

Spoko ale masz wiedziane, że Trollsy były od zawsze bardziej popularną marką, szczególnie w USA więc nie dziwi, że zainteresowanie wybiło ponad skalę, udana prezentacja Bethesdy też się do tego przyczyniła a to nie znaczy, że z automatu Oblivion Remaster jest lepszy.

Kompromitacja ubisoftu  ac shadow i tyle 

Prezesie tu nie ma co trenować tu trzeba dzwonic :D

Edytowane przez voltq
Opublikowano (edytowane)

Póki co mamy początkową podjarkę i klaskanie pośladkami. Jak tu słusznie niektórzy wyżej napisali ciekawe jak tam mechaniki i rozgrywka w praniu po dłuższym czasie bo może się okazać, że gramy w to samo z lepszą grafiką a jak wiadomo Oblivion był ogólnie mierny, słabszy od Skyrima - np. pamiętam nawet jak ludzie ekscytowali się w Skyrimie, że każda jaskinia kryje inny loch bo w Oblivionie one wszystkie po czasie były "kopiuj-wklej". Dajcie grze trochę czasu, bo obecnie to wszyscy się zesrali w majtki z radości i brakuje trzeźwego punktu widzenia.

Edytowane przez caleb59
Opublikowano
Teraz, caleb59 napisał(a):

Póki co mamy początkową podjarkę i klaskanie pośladkami. jak tu słusznie niektórzy wyżej napisali ciekawe jak tam mechaniki i rozgrywka w praniu pod dłuższym czasie bo może się okazać, że gramy w to samo z lepszą grafiką a jak wiadomo Oblivion był ogólnie mierny, słabszy od Skyrima - np. pamiętam nawet jak ludzie ekscytowali się w Skyrimie, że każda jaskinia kryje inny loch bo w Oblivionie one wszystkie po czasie były "kopiuj-wklej". Dajcie grze trochę czasu, bo obecnie to wszyscy się zesrali w majtki z radości i brakuje trzeźwego punktu widzenia.

nadal to lepsza gra niż te gowna ostatnie , grafika to nie wszystko

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

Jeśli ta gra seryjnie dojdzie do 100k w środku tygodnia, będę w szoku. Ona bije weekendowe rekordy wielkich premier. 

Niech może wydawcy spojrzą co się dzieje i się zastanowią, czemu to się sprzedaje, a ich woke szajs nie. 

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 2
  • Upvote 2