Skocz do zawartości

Jaki pad preferujecie do grania PC/konsola?

azgan

Jaki pad preferujecie do grania?  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki pad preferujecie do grania PC/konsola?

• XBOX Wireless Controller
    • DualSense Controller

Rekomendowane odpowiedzi

22 godziny temu, CavieZ napisał(a):

Ja mam problem z wyborem pada do Xbox Series X. Strasznie mnie irytuje ten podstawowy pad. Te przyciski A,B,X są bardzo głośne :(. 

POlecicie jakiś lepszy pad od konsole? Nie chcę mega drogiej . Wiem że są te Elity ale to cena zaporowa :(

Mam dwa pady od xsx i żaden nie ma głośnych przycisków. A słuch mam dobry.

Ja sobie dzisiaj zamówiłem 8Bitdo Ultimate 2.4G Wireless.
Podobno petarda w tej cenie z Hall Effect.

Jakiś czas temu miałem na oku Razer wolverine v3 pro, drogi, zapowiadający się na w zasadzie najlepszego pada na rynku i w wielu recenzjach mocno wychwalany. Ale niestety ma jedną poważną wadę bo jak wyszło w testach realnych użytkowników przy niskich poziomach martwej strefy ma drifting :E Co dla mnie jest absolutnie nie akceptowalne przy takiej cenie tego pada. Były już aktualizacje softu, niby coś tam poprawili, ale dalej za mało :E Szkoda, że tak zawalili z tym padem.

Kolejny pad który się bardzo ciekawie zapowiada, ale jeszcze nie miał premiery sklepowej to MSI FORCE PRO WIRELESS. No, ale jak zwykle pożyjemy i zobaczymy jak MSI nic nie zwali to być może szykuję się jeden z najlepszych jak nie najlepszy obecnie pad :E

A mój już 3 letni Xbox Elite 2, mechanicznie daję radę do dziś, ale gripy się po rozciągały i poodklejały, obudowa do wymiany. Ale ogólnie najwyższy czas na Elite 3 z Hall'a