miro 711 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca ja mam tak samo, nawet jak się wszystkim nie podoba to i tak muszę sam sprawdzić, są gusta i guściki tutaj też, na pewno są tacy którym ten film się podoba i uważają go za objawienie, nawet musicalowo, ale kurcze nie znam nikogo takiego. 1
ODIN85 3 503 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Ma być kontynuacja więc było sporo takich osób.
Lypton 953 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca (edytowane) 7.8/10 na IMDb przy prawie 150 tysiącach ocen, nota A na Cinemascore (najwyższa dla horroru w historii), nawet na filmwebie ma bardzo przyzwoite 7.3/10. I 272 mln dolców zostawionych przez Amerykanów w kinach daje mu trzecie miejsce wśród najbardziej kasowych horrorów w historii amerykańskiego rynku - za It i Jaws. Jakbym swoją wiedzę o świecie miałbym opierać tylko na osobach, które znam, to miałbym bardzo skrzywiony obraz świata. Przykładowo, osobiście nie znam żadnej osoby, której podobały się Gwiezdne Wojny, a nawet problem jest z tymi, co w ogóle oglądali. Edytowane 9 Czerwca przez Lypton 2
Dimazz 569 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca Predator Pogromca zabójców. Koszmarna animacja. Ten styl jest dziwny. Udaje poklatkową i wychodzą rwane ruszające się obrazki. Same sceny walki gdyby zmienić animacje byłby fajne. Film nie ma zakończenia. Jest urwany. Jednym słowem nie polecam.
Lypton 953 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca 36 minut temu, Dimazz napisał(a): Film nie ma zakończenia. Jest urwany. Jednym słowem nie polecam. Bo to w zasadzie jest prequel/prolog do Predator: Badlands. 1
Lypton 953 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca Nikt o tym nie wiedział i w sumie nie jest to potwierdzone, ale dużo elementów układa się w całość. Zbuntowany predator i android robią rozróbę planecie predatorów, brak domknięcia wątków pilota i ninjy, pokazanie Naru w ostatniej scenie. Taki będzie plot twist Badlands.
ODIN85 3 503 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca https://naekranie.pl/aktualnosci/podroze-w-czasie-predator-pogromca-zabojcow-komentarz-1749378581
Lypton 953 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca Obie franczyzy należą do Disneya, więc kwestą czasu jest jakiś konkretny crossover. Aż tak się nie wsłuchiwałem, ale podobno w trailerze Alien: Earth słychać klikanie predatora.
larry.bigl 453 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Serial, sex education sezon 4. Przebrnąłem przez 20 minut. Takiej ilości wokeizmu dawno nie widziałem..za dużo. A pomyśleć że 1 i 2 sezon to było spoko odmóżdżenie.
j4z 943 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Kurna, 1, 2 i chyba 3 podobały mi się. 4 faktycznie ma sporo słabsze noty.
ghostdog 906 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca Demon Wind (1990) Typowy horror z vhs. Twórcy inspirowali się Evil Dead. Zamiast lasu i chatki, mamy odludzie i stare gospodarstwo. Są demony, zaczarowane sztylety, księga czarów i mgła. I tutaj widać, dlaczego Evil Dead stało się kultowe, nawet przy małym budżecie. Demon Wind też miał skromny budżet (0,5 mln dolków) ale reżyser nie podołał, a aktorzy byli tak kiepscy, że chyba to byli amatorzy. Charakteryzacja marna, film kiczowaty i to w tym złym znaczeniu. 1
bourne2008 1 207 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca Zapowiedzi były ciekawe ale wyszedł bardzo przeciętny film. W dodatku Remi Malek gra tu tą samą rolę co w serialu "Mr. Robot". Znowu genialny introwertyk i oczywiście haker co wie wszystko i wszystko zaplanuje. Pełno tu też absurdalnych głupot ala seriale CSI. Stary dobry Bourne z Mattem Damonem jest 100x lepszy.
Katystopej 988 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Obejrzeliśmy z młodym nowego Kapitana Amerykę i żadnego nowego Marvela oglądać już nie będę. Avengersi skończyli się na End Game. 1 3
miro 711 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca nawet mój młodszy syn, zaledwie 11lat, nie jest już w stanie oglądać tego. A podchodził właściwie bezkrytycznie.. ja przebolałem na przewijaniu, bo "muszę" zaliczyć każdego marvela, ale kurde... aż boli 1
Katystopej 988 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Mój młody 10 lat to samo, jak zobaczył czerwonego Hulka to wstał i wyszedł do swojego pokoju pograć w robloxa 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): I tak lepsze od Minecrafta Minecrafta całkiem nieźle ze znajomymi i dzieciakami się oglądało 24 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Liczę na Fantastyczną 4ę To się przeliczysz, tak coś czuję
j4z 943 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Ja odbiłem od MCU po Deadpool i Wolverine. Nie był zły, ale stwierdziłem, że już mam dosyć tego. Kiedyś sobie wrócę do pierwszych filmów o Fantastic 4 i X-Men. 1
ODIN85 3 503 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Deadpool bardzo dobry. 2x obejrzałem. Dubbing na poziomie Shreka 18+ 1
Send1N 4 191 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca 8 godzin temu, Katystopej napisał(a): Obejrzeliśmy z młodym nowego Kapitana Amerykę i żadnego nowego Marvela oglądać już nie będę. Avengersi skończyli się na End Game. No zgadza się, nawet sami dali to do zrozumienia przecież, w końcu "end game" Nie wiem czy ktoś widział Czarną Panterę - Wakanda w moim sercu (2022) przy tym to ten nowy Ameryka jest wybitny
Katystopej 988 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca 2 minuty temu, Send1N napisał(a): No zgadza się, nawet sami dali to do zrozumienia przecież, w końcu "end game" Nie wiem czy ktoś widział Czarną Panterę - Wakanda w moim sercu (2022) przy tym to ten nowy Ameryka jest wybitny Starałem się to wymazać z pamięci, znowu mi przypomniałeś 1
ODIN85 3 503 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Ale nowa Czarna Pantera w końcu jest biała
JacekRTX 257 Opublikowano 22 Czerwca Autor Opublikowano 22 Czerwca Ja dzisiaj zapodam Kapitana Amerykę - Zimowy Żołnierz, może nie będzie taki kiepski jak ten ostatni...
Rekomendowane odpowiedzi