Gry VR - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Gret · Opublikowano
@Joloxx9 no rozumiem ja się wypowiadam o tym co sam widzę u siebie, nie mam ani w HL ani tutaj takich problemów. A u Ciebie widzę w co drugim wpisie tutaj że na to narzekasz, to musisz mieć to nagminnie. W innych gierkach oczywiście mam stutter czasami większy, czasami mniejszy ale w tych dwóch jest jakoś dziwnie bez problemów. -
Przez Umpero · Opublikowano
Na razie chcę się trochę pobawić i sprawdzić co może nowy sprzęt. Obecnie w wolnych chwilach coś tam sobie poczytam, czasem zapuszczę jakiś test wieczorem na procu i tyle. Jak już skończę z drzwiami i żona nie będzie mi głowy suszyła to sobie to potestuje solidniej i będę próbował coś z pamięciami porobić. Czyli, że jak 2R to znaczy, że nie da się nic z timingami zrobić? Np puścić na 6200 i ciaśniej? -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Phi. Już wcześniej grałem na rambo w misjach gdzie było wymagane skradanie. Wystarczyło w pierwszej kolejności wybijać tych co biegną do alarmu. -
Przez Joloxx9 · Opublikowano
Bez RT tez jest stutter, nie, nie mam nic zlego z kompem. Wpisz sobie w google, hogwarts legacy traversal stutter. To jest feature enginu. Ba taka nvidia w filmie pokazowym odnosnie Stalkera 2 nawet to miala. Temat znany i lubiany wiec nie zwalaj winy na cpu. BTW tutaj nie ma RT, nawet dynamicznego oswietlenia za bardzo nie ma
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi