Zamknięcie forum PCLAB.PL w różnych mediach
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez skypan · Opublikowano
Tylko mam wrażenie, że BF42 szło łatwiej naprawić. Z prostego powodu. Było więcej Battlefielda w Battlefieldzie. Piszę tu o samej rozgrywce bo pewne elementy jak początkowi operatorzy zamiast klas pozostały z nami do końca. Przerobili to po pewnym czasie by wyglądały jak jakeś tam klasy ale jednak. Chociaż trzeba też przyznać, że to dziwactwo miało też swoje zalety. Mnogość gadżetów: tarcze, osłony, zakłócacze, skanery, drony itd. W późniejszym etapie, o którym właściwie rzadko (lub wcale) się wspomina. BF42 został mocno rozszerzony. Do gry trafiło dużo zawartości: mapy z BF3, BC2, BF 1942 wraz z trybami i osprzętem powiązanymi z tymi odsłonami. Zobaczymy czy BF6 będzie rozwijane na taką skalę jak BF 2042. Niestety oba tytuły mają jeden zły wspólny mianownik. Sezonowość trybów. Sory dwa. Zapomniałem jeszcze o ujowym PORTAL-u A i BF2042 miał normalnego Coopa co też jest plusem. -
Przez VRman · Opublikowano
Mogą, "bo seksizm!" Ale mogą też dodać dla balansu jakieś gejowskie sceny i już będzie OK. Przecież w Grze o Tron są cycki, a GoW nigdy nie był grą o kwiatkach. No to już możesz nie być. Nie byłoby info o zmianie systemu walki jakby miała zostać ta (moim zdaniem jedynie słuszna) perspektywa. Życzę Wam, żeby nie skończyło się wesołą "własną adaptacją" jak w przypadku Neflixowego Wiedźmina. Wam, bo skoro już praktycznie pewne jest, że zrobią TPP, to ja sobie trylogii tym remake'iem psuć nie zamierzam. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Prosi się o test rtx4070 / rtx5070 jako najtańszej karcie Nvidii z 12gb Vram, która ma FP8... -
Przez huudyy · Opublikowano
Niemiaszki na pewno nie zrobiły tej analizy, co nie? Co do twojego mema - kiedy byłeś ostatni raz w jakiejś JW? -
Przez kubon · Opublikowano
Coraz więcej wrzutek na Pepperze z 2x16 6000/c30-36 poniżej 1500 a tymczasem na https://www.dramexchange.com/ cały czas do góry
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi