Patologia z Social Mediów
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bbandi · Opublikowano
Najgorzej to kupić mieszkanie w starej kamienicy i ogólnie stare z lat 70-80, widać wyraźnie że te mieszkania są coraz mniej popularne ponieważ powoduja to rosnące ceny energii, takie mieszkania to "wampiry energetyczne" spółdzielnie tylko podnoszą czynsze które już sięgają zenitu, skoro te stare budynki tak szybko się wychładzają to wiadomo że trzeba ładować w nie energii o zużytych instalacjach już nie wspominam. Sam takie rozważałem ale teraz bym nie kupi zwłaszcza że ceny swego czasu były nawet wyższe od nowych. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
@Viecki73 Użyj go do jakiegoś biurowca lub lekkiego komputera do gier, bo wersja 550w jest na grupowej regulacji napięć. 650W jest już na DC-DC. Poza tym nie ta cena, obecnie jest promocja na 650W Gold za 150 zł, a za ~200 zł regularnie kupuje się używane Seasonic 550w Gold modularne Jedyna jego zaleta to 125mm głębokości, tyle co SFX-L. Nie wiem kto go kupi, ale nie forumowicze potrafiący znaleźć aktualną tier listę. -
Przez tomcug · Opublikowano
Intrygujące połączenie słów walec. -
Przez Cappucino · Opublikowano
Panie, u mnie też mała mieścina, ale urzędnicza szlachta przyzwyczaiła się do lenistwa. Pewno juz myślą o 4 dniowym tygodniu pracy.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi