Patologia z Social Mediów
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez dannykay · Opublikowano
JA TEŻ. Uwaga! Historia z dzieciństwa. Jak miałem ~~10 lat, to pojechaliśmy na weekend na wieś do ciotki. I tam był taki kuzyn Sylwek, co się lubował w samochodach. Miał kilka maluchów, trabanta, sierrę i po tej ścierce kupił takie renault w sedanie o takie [spoiler] [/spoiler] Jego sztuka była niemal identyczna jak ta ze zdjęcia i na tamte czasy cieszyła nawet oko. Ale nie potrwało to długo, bo celowo nie wspomniałem, że mój kuzyn był miłośnikiem głośników w pułkach, pokrowców w panterkę i tym podobnych modyfikacji... Nie napisałem też, że był i do tej pory jest zawodowym lakiernikiem. Postanowił zatem wykorzystać swoje umiejętności i na swój sposób upiększyć wyżej wspomniane Renault 19 malując je na oczojebny niebieski kolor o mniej więcej taki [spoiler] [/spoiler] I to by może nie był zły pomysł, gdyby nie okrasił tego lakierując wszystkie czarne listwy oraz spoiler na kolor... Srebrny. Wyglądało to mocno dyskusyjnie, że tak powiem. No to tyle tytułem wstępu. I ten kuzyn wtedy przyszedł do mnie i mówi "chodź, pokażesz mi jak w tym internecie coś wyszukać". I ja poszedłem, bo byłem "ten co się zna na komputerach". No i siadamy przy kompie, odpalamy allegro i pokazuje co, gdzie kliknąć, gdzie wyszukiwarka itp. Pojął migiem, więc zostawiłem go z tym tematem. Wracam za 20 minut i patrzę w ten komputer co on przegląda. A on ma w wyszukiwarce wpisane [spoiler] FELGI TUNINGOWE [/spoiler] Badumtsssss. I jak patrzę na C5 na tych kołach, to od razu na myśl przychodzi mi ta historia -
Przez DjXbeat · Opublikowano
Dlaczego "Bee" ? To było do przewidzenia że rynek motoryzacji nie jest wstanie przejść takiej transformacji by wyrobić się do 2035r. UE będzie się broniła spalinówkami a chińskie EV tak czy siak wjadą na pełnej na rynki europejskie. -
Przez Slayer · Opublikowano
Ubiłem bossa 2 aktu i muszę przyznać, że ten faktycznie był wymagający, chyba dopiero za 6 razem padł 0_o ale całkiem satysfakcjonująca walka. No ale nie dropnal żadnej legendy -
Przez Wodzu · Opublikowano
Rozumiem juniora z gen Z, który większą część wypłaty przetwarza na wakacje i coweekendowe fancy-śniadanka na mieście - to brzmi jak korzystanie z życia, ale materac premium? Przecież tym nie poszpanujesz na mieście tak, jak sportowym autem z pierdzącym wydechem w leasingu czy t-shirtem Philippa Pleina. W przytoczonym przykładzie znam bardzo dobrze możliwości finansowe tego gostka i planowanie takiego wydatku brzmi irracjonalnie. Mam większą liczbę przykładów z otoczenia, gdzie ludzie potrafią wydać większość oszczędności na pierdy. No chyba, że ja to niepotrzebnie wartościuję. Z innej strony patrząc, coraz więcej osób mocno się specjalizuje w swoich hobby. Np. w sporcie - smartwatche, profesjonalne ubrania, buty, okulary/gogle, kaski, itp. Może materacy też się to tyczy?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi