Patologia z Social Mediów
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Ajemkinga · Opublikowano
byłam się dowiedzieć i chłop składa za 200-250zł zależy od komponentów, więc dam mu do złożenia, nie będę czekać na raty w xkom czy morelach -
Przez Zryty · Opublikowano
Ok sprawdziłem sobie ten model https://www.morele.net/karta-graficzna-gigabyte-geforce-rtx-5080-gaming-oc-16gb-gddr7-gv-n5080gaming-oc-16gd-14485974/?ceneo_cid=89a5e995-d645-3881-7262-886f13aad9c7 i wychodzi około 5k z promocją -
Przez oldfashioned · Opublikowano
Wlasnie brak swiadomosci tego co sie dzieje albo racjonalizowanie (co juz zostalo zauwazone) to najgorsze dla konsumenta, najlepsze dla korpo rozwiazanie. Sam sie na to lapie, ze sobie kupie a ten skin, a tamten skin... Jak kiedys wsiaklem w diablo immortal to wydalem na jakies kulki wiecej niz ludzie w miesiac zarabiaja. Trzeba coraz wieksze mechanizmy w sobie budowac, zeby 'nie poplynac'. Ja tam sobie teraz ustalam budzet na gierki/przyjemnosci roczny i staram sie go nie przekraczac -
Przez huudyy · Opublikowano
Kłóciłbym się, po rozmowach z kolegami co używają, to każdy praktycznie na medyka się przerzucił, bo cena za "sztukę" wychodzi praktycznie tak samo (40-45zł) + dochodzi koszt recepty, za to ma się pewny towar dobrej jakości. na tych kartelach co złapali z 5g trawy najłatwiej się robi wyniki papaj macha, że to kiedykolwiek przejdzie. Kapitan państwo woli robić kasę na akcyzie, niż legalizować szarą (zieloną) strefę.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi