Patologia z Social Mediów
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Keller · Opublikowano
Pytanko czy to tak ma być, bo 8 GT to jest na PCIE 3.0 x16. A PCIE 4.0 nie powinno być więcej (16)? Zmieniłem płytę głowną z B450 na B550 ogólnie jakby działało na 3.0 dalej mimo B550, tak? -
Przez J4Z66 · Opublikowano
Grałem. Jest trudna, potrafi podnieść ciśnienie. Bossów trzeba się uczyć na pamięć. No, ale udało mi się ukończyć, a np. żadnego typowego soulslike-a nie, a w kilka grałem. ...z tym że to inny rodzaj rozgrywki trzeba wspomnieć. Ja od małego lubiłem różnego rodzaju bullethell-e i platformówki. -
Przez poszukiwaczGPU · Opublikowano
Bijatyki są najlepsze na "kanapowe granie" czyli z żywą duszą obok jako konkurentem. Wyprzedza je chyba tylko FIFA -
Przez Adikon · Opublikowano
@toska78z tym właśnie różnie bywa i zazwyczaj też nie jest idealnie, więc już sam nie wiem czy reszta tego nie widzi czy jak. Tak czy inaczej są ścięcia i z pewnością nie zwariowałem. Grając w jakiegoś CSa czy fortnite to może tak nie przeszkadza, ale ja widzę w WRC czy nawet w tym far cry. Z jednej strony mógłbym coś reklamować, ale nie wiem nawet co, a z drugiej sporo czytałem i niby ciągle jest problem przez bios. Tylko tych teorii jest mnóstwo, a my tracimy nerwy i czas. W Aida64 przy teście pamięci i cache latency wynosi u mnie 77,6ns. Mogłoby być mniej, ale ja próbowałem już coś robić z RAMem i kończyłem na resecie biosu. Ten furmark mnie zastanawia od samego początku, bo jak włączam 3440x1440 to użycie karty skacze (chyba, że wybiorę Vulkan zamiast openGL). Próbowałem grać w 1080 i jest to samo co w 2k co jeszcze bardziej mnie dziwi, ale też wątpię, że to karta graficzna. Z tego co wiem za renderowanie odpowiada RAM i CPU. Czekam z niecierpliwością na bios od asrocka z poprawką i może dodadzą tę funkcję latency o które sporo osób pisze. Czy to coś pomoże? Ja już serio wątpię w to wszystko 🙃 -
Przez poszukiwaczGPU · Opublikowano
Nie grałem, natomiast gdziekolwiek cokolwiek widziałem o tej grze, to właśnie że jest trudna/stanowi wyzwanie. Ale podobno to wyzwanie racjonalne/polegające na umiejętnościach, a nie błędnym czy zabugowanym wykonaniu.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi