Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
25 minut temu, voltq napisał(a):

Takich sytuacji będzie więcej bo wszechobecna patologia robi co chce państwo w ogóle nie pacyfikuje patologii tylko ja pielęgnuje

Jak według Ciebie należy pacyfikować patologię? Szczególnie wśród nastolatków? Skąd państwo ma o tym wiedzieć? 

Opublikowano

Tego nie idzie kontrolować, w szkole/domu nastolatki mogą być wzorowi, ale już po za, gdzie nikt ze znajomych dorosłych ich nie widzi potrafią ukazać się różne oblicza, kiedyś chyba bardziej można była odróżnić patologię od normalnych, tak mi się przynajmniej wydaje, choć też się zdarzały "ukrywane" przypadki, choć chyba mniej. Teraz w erze smartfonów i "inteligencji" nastków można wyłapywać takie przypadki, tylko ktoś by musiał siedzieć i oglądać co wrzucają w sociale, tylko kto to będzie robił? 

A tak wracając do tej dziewczyny co ją zamordował, to ona podobno była właśnie patologiczna co można wywnioskować z postów chłopaka i jego Matki, tylko może ktoś więcej coś powiedzieć na temat patologii jaką uprawiała? 

• Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, Camis napisał(a):

Niby miała kuratora od kilku lat. 

No dobra, ale za co, konkrety. Ciekawi mnie czy rzeczywiście naskrobala a chłopakowi się po prostu ulało i było więcej "ofiar" ofiary .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A tutaj trochę z innej beczki https://www.onet.pl/turystyka/onetpodroze/zaplacila-za-herbate-12-tys-zl-polka-oszukana-w-turcji/ms9td48,07640b54

Ja się awruk zastanawiam jak Ci "ludzie" funkcjonują w społeczeństwie? To nie jest żadne oszustwo, tylko idiotyzm w czystej postaci, jak można nie popatrzeć na ceny, czy jaka kwota jest do zapłacenia na terminalu płatniczym... to tylko świadczy o tym że ameba ma większe IQ od tych "ludzi" Podobnie jak paragony grozy, "ludzie" robią afery, bo czytać ze zrozumieniem nie potrafią. A jeszcze ich pokazują jacy są poszkodowani. Takim trzeba po porstu powiedzieć prosto w twarz że są idiotami, a nie ich jeszcze bronić i publikować takie wypociny.

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, huudyy napisał(a):

Bardzo dobrze bo młoda kobieta popełniła samobójstwo? 

Chory człowiek. 

Do tych programów nie chodzi nikt wartościowy.

11 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Ja się awruk zastanawiam jak Ci "ludzie" funkcjonują

Nie spojrzeć przy płatności kartą to powiedzmy, że jeszcze pół biedy. Chociaż kto w dzikich krajach płaci kartą?

Ale były lepsze przypadki:

https://policja.pl/pol/aktualnosci/199283,Przekazala-600-tysiecy-quotna-leczenie-Clinta-Eastwoodaquot.html

:rotfl:

Edytowane przez crush
  • Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano

Niektórzy posyłali kasę aby ratować tych w łodzi podwodnej także ten tego, ale tutaj baba jeszcze filmik kręci z tego powodu ,że jest typową idiotką... ale tego nie powie, tylko z uśmiechem na twarzy że została oszukana. Mam nadzieję że jeszcze nie raz zabłyśnie swoją "inteligencją" i pójdzie w sandałach przez syberię. 

Opublikowano
22 godziny temu, Wercyngoteryx napisał(a):

Jestem zdania że wszelkiego rodzaju celebryci powinni zniknąć z powierzchni.

Zamień słowo celebryci na jakąkolwiek nację, wyznanie czy kolor skóry i zastanów się co za androny wypisujesz.

9 godzin temu, crush napisał(a):

Do tych programów nie chodzi nikt wartościowy.

dlatego nie szkoda młodej osoby, która się zabiła? bo poszła do programu, którego formuła Ci się nie podoba?

• Upvote 1
Opublikowano
3 godziny temu, huudyy napisał(a):

dlatego nie szkoda młodej osoby, która się zabiła? bo poszła do programu, którego formuła Ci się nie podoba?

Tak. 

Już kiedyś ustaliliśmy, że życie ludzkie nie ma równej wartości.

A takie programy i pustaki biorące w nich udział są wręcz szkodliwe dla społeczeństwa, bo inspirują kolejne rzesze głupców do zostania takimi bezużytecznymi pseudo-celebrytami.

• Upvote 3
Opublikowano

Każdy człowiek może się pogubić, jeszcze w tak młodym wieku, w takiej społeczności i przy ogólnym wpływie social mediów na życie... każdego szkoda, a dziewczyna raczej nic złego nie zrobiła, więc jakiekolwiek mówienie że dobrze że zginęła jest po prostu chore i

Spoiler

popierdolone

(przepraszam za słownictwo ale inaczej tego określić nie idzie)

• Upvote 2
Opublikowano
11 godzin temu, Winter napisał(a):

Nie wziąłeś pod uwagę, że to młoda laska. Z czasem mogłaby się ogarnąć. Nie tacy ludzie potrafili się zmienić.

Błagam. Zbyt mało szonów widziałeś, albo udajesz.

5 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a):

dziewczyna raczej nic złego nie zrobiła

Zrobiła. Brała udział w odmóżdżającej patologii.