Pocieszajka - czyli pieniądze stracone na daną grę [*]
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez leven · Opublikowano
Są granice i ..... polityka. Granice nm (nanometr) polityka - zablokowanie procesu 3nm w Korei ? -
Przez Reddzik · Opublikowano
Ja miałem jazdę, było 3 kolesi oznaczeni na zielono, że są swoi, a do mnie strzelali 3 ziomale, a oni ganiali i szukali skąd strzelają, a chłop stoi kilka kroków obok, a po chwili wybuchł granat, padł i po chwili powstał otrzepał się i powiedzieli " Dobra, już w porządku" ale żaden nawet nie chciał pomóc, oni stali sobie z boku, a bandyci strzelali do mnie, to jest tak dziwne. To było w tym miejscu, nagrałem też filmik jak to wszystko migocze, chcę wysłać chłopakom Powoli mi się odechciewa grać, respawny, otwieram PDA, zamykam a tu ciach bandyci na mnie magia -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Nie nie, absolutnie Połaziłem chwilę i tyle. Jedyny problem jaki ja widziałem to to 60 klatek które dawało odczucie jak 40 🙃 -
Przez lukadd · Opublikowano
Doszedłeś do tej pierwszej wioski? Grasz na locku fps? Gra jest mocno wymagająca i skopana od strony CPU, na najnowszym ryzenie będzie najlepiej działać. U mnie na słabym procku trzeba założyć lock fps przez RTSS i wtedy ujdzie granie dopóki nie wali w limit CPU, tam gdzie więcej npc są najczęściej problemy np. ta pierwsza wioska i dalej. Jak tam dotrzesz to daj znać jak się nowy Ryzen sprawuję. -
Przez Send1N · Opublikowano
Jeżeli to było pytanie do mnie to ze sprawdzonego źródła od sidebanda żadna podróbka bo w tym laptopie którym kładłem różnica konkretna względem gluta który tam siedział z tym że tam siedziała już stara zdegradowana pasta od wysokich temperatur + widać było że wypompowała się z rdzenia
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi