Płyta pod 9800x3d
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kyle · Opublikowano
Ręce opadają: https://wiadomosci.onet.pl/olsztyn/incydent-na-komendzie-wystrzelila-bron-z-ktorej-wczesniej-postrzelono-2-latke/47hl477 nie wiem jakie tam mają procedury, ale może warto byłoby broń po zabezpieczeniu rozładować? -
Przez essasito · Opublikowano
Cześć, zakupiłem: MacBook Air 2025 15.3" M4 Złącza: -1 x MagSafe 3 -2 x Thunderbolt 4 poszukuje stacji dokującej aby podpiąć do tego dodatkowo 2 zewnętrzne monitory 27cala 2560x 140hz (poza samym ekranem) czyli to co w M4 już ma być niby dopuszczalne. Nie znam się na tym w ogóle, przesiadam sie z ciekawości (całe życie windows PC), dlatego postanowiłem że spytam o poradę. Czy jedyne co mi zostaje żeby to w miarę hulało spoko z dwoma monitorami zewnętrznymi to zostaje zakup jakiś stacji dokujących w cenach 1.5k zł typu "Caldigit TS4"? Czy to się raczej kupuje jak chcemy podpiąć 2 monitory na starszych macbookach a tu wystarczy jakaś przejściówka? Totalnie nie ogarniam tego i boję się że namieszam z kompatybilnością. Dziękuję z góry za pomoc. -
Przez VRman · Opublikowano
9.6 9.9 9.8 9,9 Bardzo dobre noty. Sam bym dał pełne 10. -
Przez Send1N · Opublikowano
Jak dokupisz drugi zestaw tych cruciali które są teoretycznie takie same to wcale nie musi to działać stabilnie po włączeniu profilu xmp w biosie i trzeba będzie grzebać ręcznie aby je ustabilizować po obsadzeniu 4 banków co bardzo często się zdarza niestety, jak nie masz wprawy to lepiej tego nie robić Pamięci wirtualnej nie masz czasem wyłączonej lub nie jest ona ustawiona na jakąś sztywną wartość zamiast "rozmiar kontrolowany przez system" ? -
Przez caleb59 · Opublikowano
Jak rzucisz okiem na główną stronę produktu na creative.com to w wielu przypadkach znajdziesz stosowną informację.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez lukadd,
3 reakcje
Pokaż odpowiedź