Płyta pod 9800x3d
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lesiu155 · Opublikowano
Ale ja nikomu niczego nie wciskam - sam uważałem, że TM jest dla osób, które totalnie nie umieją gotować. Ale kiedy teściowa sobie wzięła, zacząłem używać to widzę jego zalety. Stąd decyzja o zakupie. Wady też ma, chociażby to co wymieniłeś ale bez przesady - wymagać od robota zupełnie wszystkiego, począwszy od przygotowania składników to jak wymagać od samochodu, żeby sobie sam olej wymieniał. Nie przesadzajmy. Ma swoje zalety, ma swoje wady. A argument o kupowaniu nowych przepisów jest totalnie z doopy, cookido kosztuje tyle co netflix. I możesz podzielić na 5, bez blokady regionalnej. Ale nawet bez tego, 2 paczki fajek (chociaż nie wiem czy nie 1 teraz, nie palę to nie wiem) miesięcznie to nie jest oszałamiający koszt. I co ciekawe - przepisy z TM można zrobić na normalnej kuchni! Nikt tego nie sprawdza, serio. -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Tutaj ta konkretna kość nie chodzi w żadnym banku na lga1700 i w każdym na am4, co mi skomplikowało trochę sytuację -
Przez bbandi · Opublikowano
... Czyli dla większości z forum Dla mnie tu np to merol jest nardziej dziadkowy niż chinol, wolałbym chinola który ma jednak swój styl niż nty merc, wnętrze i fotele w chinolu biją tego merca. -
Przez bourne2008 · Opublikowano
Młodszy Choroszczy Starszy Choroszczy Weteran Choroszczy
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez lukadd,
3 reakcje
Pokaż odpowiedź