Lameismyname 3 208 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Mieliście tak kiedyś, że zabrakło wam długości fabrycznego kabla PSU? Dzisiaj po przełożeniu flaków do większej obudowy w domowym komputerze multimedialnym niestety zabrakło mi paru istotnych centymetrów... znowu nie miałem ochoty niczego lutować więc wpadłem na genialny pomysł Jak coś jest głupie, a działa - to nie jest głupie 1 1
lukasso1202 5 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 5 godzin temu, Lameismyname napisał(a): Mieliście tak kiedyś, że zabrakło wam długości fabrycznego kabla PSU? Dzisiaj po przełożeniu flaków do większej obudowy w domowym komputerze multimedialnym niestety zabrakło mi paru istotnych centymetrów... znowu nie miałem ochoty niczego lutować więc wpadłem na genialny pomysł Jak coś jest głupie, a działa - to nie jest głupie Oryginalne złączki Wago potrafią wytrzymać naprawdę duże obciążenia (pracuję z nimi na co dzień). Najważniejsze żeby był dobrze włożony przewód w złączkę. U Ciebie lepiej by wyglądało Wago 221-2411
Elder 642 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu To nie miało wyglądać a ...działać. Jak większość rzeczy w naszym życiu... i otoczeniu. Pomijam kobiety bo u nich jest inaczej...mają makijaż 1
Rekomendowane odpowiedzi