Hogwarts Legacy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ernorator · Opublikowano
Propozycja innej formy zapisu na obrazku, najlepsza karta w swojej kategorii na czerwono 10146 PKT | RTX 4090 | PiPoLiNiO 9978 PKT | RTX 4090 | RTX5090 9969 PKT | RTX 4090 | Sylwesterl. 9867 PKT | RTX 4090 | Pavel87 7505 PKT | RX 7900 XTX | ernorator 7208 PKT | RX 7900 XTX | Art385 7070 PKT | RTX 4080 S | Pawlos 6785 PKT | RX 7900 XTX | Ali_de_Loin 6771 PKT | RTX 4080 | maras2574 6250 PKT | RX 7900 XT | ElKojot 5573 PKT | RTX 4070 Ti | Kadajo 5417 PKT | RTX 4070 Ti | Boldwyn 5302 PKT | RTX 4070 S | ShaDow_Pro 5194 PKT | RTX 3090 | lamparcicho 4598 PKT | RTX 3080 | Qrdello 2942 PKT | RTX 4060 Ti | JacekRTX 1252 PKT | GTX 1660 S | Pan Mateo -
Przez bourne2008 · Opublikowano
Mam tą płytę B650E-E i polecam. Nie mam z nią żadnych problemów. No i ma naprawdę bardzo przyzwoitą dźwiękówkę ze wzmacniaczem. -
Przez Geble · Opublikowano
Jakbym słuchał Tima Cooka na każdej konferencji jak mówi, że to najlepszy ajfon jakiego kiedykolwiek zrobili i jest X% szybszy niż poprzedni. No kto by pomyślał, dałbym głowę że kolejny będzie gorszy i wolniejszy -
Przez caleb59 · Opublikowano
Bardziej chodziło mi o to, że po 8h tyrania raczej małe szanse, że będziesz miał chęci np. pobiegać. Co do kontuzji - racja - dlatego napisałem by dać sobie kilka miesięcy na spacery, marszobieg - oczywiście zadbać o odpowiednie obuwie (są buty z dużym dropem pod grubasów) - do tego czasu już kilka kilogramów spadnie więc łatwiej wejść we właściwie bieganie. Jeśli pogoda nie dopisuje to sobie odpuszczasz, regenerujesz się - nic się nie stanie, nie biegamy pod olimpiadę. Rowerek stacjonarny to jest też dobry pomysł. -
Przez Spl97 · Opublikowano
Majtczak z ZEA może być już nie do wyciągnięcia, postępowanie ekstradycyjne utknęło w martwym punkcie pomimo tego, że Bondar oraz Sikorski zaangażowali się, żeby tego człowieka ściągnąć do Polski. Nie pomaga fakt, że Majtczak załatwił sobie wizę rezydencką w tym kraju. Z kolei w przypadku Romanowskiego, to liczę na taki cud, jak to było ze Szopą na Dominikanie, że koniec końców udało się Szopę wyciągnąć z Dominikany, choć Dominikana nie musiała jego wydać Polsce. Szkoda tylko, że Tusk wraz z Siemoniakiem i resztą cały czas nie wyrzucają brudną część służb, która służy PiS-owi.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi