Handheldy PC (SteamDeck/RogAlly/LegionGO i inne) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DITMD · Opublikowano
Zobaczysz ile tu będzie jęczenia jak gra wyjdzie W Crimsonie ludzie mają problemy ogarnąć parę skrótów na padzie. -
Przez znaFca · Opublikowano
Mnie skusił ten piękny szaro czarny kartonik -
Przez Suchy211 · Opublikowano
@Dimazz Może i tak, ale najwyraźniej my jesteśmy na to za "wschodni". Nauczyliśmy się że można stanowić prawo w sposób szemrany i ze złamaniem prawa, a potem i tak trzeba go przestrzegać i traktować normalnie. Można powołać sąd który nie jest sądem, ale trzeba go traktować jak sąd i tak. Nauczyliśmy sie też, że można wyprowadzać pieniądz z budżetu niemalże baz umiaru. To znaczy polityczy zawsze trochę kradli ślizgając się na prawie, ale od 2 kadencji to weszło na nowy poziom. A kiedy chce sie odkręcać takie zmiany, to ze względu na brak czasu trzeba to robić podobnymi metodami. Po prostu w naszych warunkach taka formuła prowadzenia rządów sie wyczerpała. Trzeba ją jakoś zmodyfikować albo zmienić. -
Przez Zbyl88 · Opublikowano
Ja rozumiem, ze chodzi o czyszczenie cos czytalem ,ze potrzebuja odpoczynku, ale tlumacze ,ze PC byl wylaczony, wiec jakim cudem? Skoro wylączam system monitor tez sie powinien wylaczyc. https://www.ceneo.pl/190888501 taki lenovo On z automatu te czysczenie sam robi? -
Przez Pitt_34 · Opublikowano
Ja tego procesora wcale nie che kupić, absolutnie się nie skuszę , nie ma mowy, on mi jest zupełnie nie potrzebny etc.. i muszę wytrwać w tym
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi