Dominix 604 Opublikowano 24 Lutego Autor Opublikowano 24 Lutego Jest jak jest jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma
Dominix 604 Opublikowano 2 Kwietnia Autor Opublikowano 2 Kwietnia Nowy update wczoraj wyszedł. Więcej formułek https://forum.reizastudios.com/threads/automobilista-2-v1-6-9-5-released.36259/
Dominix 604 Opublikowano 6 Czerwca Autor Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) https://forum.reizastudios.com/threads/automobilista-2-june-2026-development-update-pt-1.36395/ Edytowane 7 Czerwca przez Dominix 1
Dominix 604 Opublikowano 4 Lipca Autor Opublikowano 4 Lipca Nowy update wyszedł https://forum.reizastudios.com/threads/automobilista-2-v1-6-9-9-historical-endurance-pack-pt2-released.36488/ 1
galakty 5 065 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca Z jednej strony fajnie, z drugiej jak mam grać z botami to się nie opłaca kupować.
Dominix 604 Opublikowano 4 Lipca Autor Opublikowano 4 Lipca Z twojej historia chyba lepiej z botami, nie będą cię kasować do T1 a jak coś to zawsze można reset
galakty 5 065 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca Boty są nudne po prostu. Szkoda że AMS2 nie ogarnęło jakiś daily wyścigów jak to ma LMU czy EVO, bardzo szkoda bo contentu mnóstwo i ciekawe kombinacje by mogli zrobić.
Dominix 604 Opublikowano 4 Lipca Autor Opublikowano 4 Lipca (edytowane) Boty w ams2 to jedne z lepszych Czasami lepsze boty niż być kasowanym co wyścig, przynajmniej można pojeździć, multi pdobno mają ogarnąć ale to nie ich priorytet. Edytowane 5 Lipca przez Dominix 1
galakty 5 065 Opublikowano 5 Lipca Opublikowano 5 Lipca W sumie mam nową bazę to może sobie zainstaluję i pojeżdżę na tych DLC co mam, podobno się sporo zmieniło.
huudyy 3 406 Opublikowano 5 Lipca Opublikowano 5 Lipca 13 godzin temu, galakty napisał(a): Boty są nudne po prostu. jak im ustawisz agression na high i level powyżej setki, to jest ciekawie
galakty 5 065 Opublikowano 5 Lipca Opublikowano 5 Lipca (edytowane) Tak czy siak T598 nie działa z AMS2, niby wykrywa osie, da się kalibrować, ale podczas wyścigu zero reakcji. Ehhhh, wracam do LMU i GT7 Edytowane 5 Lipca przez galakty 1
Dominix 604 Opublikowano 5 Lipca Autor Opublikowano 5 Lipca do ams2 potrzebujesz customowego ffb. https://forum.reizastudios.com/threads/your-custom-ffb-file-collection.30231/ u mnie zeby kiere wykrylo i dalo sie zrobic kalibracje to musze zmniejszyc na sofcie kat, wylaczyc ffb i wtedy jakos ams2 da rade zbinowac kiere a potem da sie zrobic kalibracje, po tym dziala. czemu tak to nie wiem, ale raz z 30min sie meczylem zeby kiere mi wykrylo ale jak juz dziala to jest git no i oczywiscie customowy ffb.
galakty 5 065 Opublikowano 5 Lipca Opublikowano 5 Lipca (edytowane) Customowy FFB nie jest potrzebny, przy którejś aktualizacji zrobili bardzo dobry Default+. Natomiast nie mogę ogarnąć kierownicy, widzi osie, kalibruje, ale zero reakcji w wyścigu. Podejrzewam że T598 jest zbyt nowa i niszowa dla tej gry. Edytowane 5 Lipca przez galakty
Dominix 604 Opublikowano 5 Lipca Autor Opublikowano 5 Lipca wyglada ze dziala wiec imo cos zle ustawiasz. https://forum.reizastudios.com/threads/solution-wheel-not-working-try-this-first.34450/
galakty 5 065 Opublikowano 5 Lipca Opublikowano 5 Lipca (edytowane) Nie tyle źle ustawiam co AMS2 jest posrane, nie tylko ja mam problem Każda inna gra działa od kopa, tylko nie AMS2. Nie wiem o co chodzi, odpaliłem jeszcze raz i od razu się udało ustawić... Nie ma to jak wyłącz i włącz... Ale po kalibracji w AC Rally miałem źle hamulec skalibrowany Faktycznie poprawili FFB, jeździ się dużo lepiej niż te 2-3 lata temu. Testowałem F1 V8 i hybrid 3 gen, no miazga jest. Złapałem flatspota to się jechać nie dało. Edytowane 5 Lipca przez galakty 1
Pawelek6 364 Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca Chyba popadnę w depresję jak widzę, co dodają do tej gry. Auta GT1, w tym moje ukochane Ferrari 550 - mój chyba naj samochód. Dajcie mi to w formie simcade
Dominix 604 Opublikowano 6 Lipca Autor Opublikowano 6 Lipca Kierownice tanie jak barsz, po co w simcade :d 2
Pawelek6 364 Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca Nie chodzi o cenę kierownicy. Czasem człowiek chce sobie włączyć lub ma czas na pół godziny. Biurko jest do wszystkiego. Montaż na stałe kierownicy odpada. Zakładanie i ściąganie zajmuje czas. Do tego w pełnym symulatorze dobrze jest się wczuć, jakiś trening itd. Doszło do tego, że mamy w zasadzie tylko skrajności, albo pełny arcade albo sim. Środkowa część rynku, ludzie, zostali wykluczeni przez ostatnie lata.
galakty 5 065 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca WheelStand Pro i masz komptaktowe rozwiązanie, przenosisz, 2 kabelki i masz. Ja tak robię bo innego wyjścia nie mam. A do simcade na padzie to nie ma znaczenia jakie auto wrzucisz, wszystko sie prowadzi tak samo Ewentualnie PS5 i GT7.
naitsabest 23 Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca (edytowane) Pytanko mam, posiada ktoś Moze R5 i mógłby podrzucić ustawienia kierownicy oraz ustawienia w samej grze, bo nie działa mi force feedback w AMS2. Edytowane 14 Lipca przez naitsabest
huudyy 3 406 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca W dniu 14.07.2026 o 16:30, naitsabest napisał(a): Pytanko mam, posiada ktoś Moze R5 i mógłby podrzucić ustawienia kierownicy oraz ustawienia w samej grze, bo nie działa mi force feedback w AMS2. Przypomnij mi się jutro to ci podeślę 1
galakty 5 065 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca Zobacz czy odwrócenie FFB nie pomoże, Mozy tak lubią.
huudyy 3 406 Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca (edytowane) @naitsabest MOZA Pit House: AMS2 Edytowane 18 Lipca przez huudyy 1
Rekomendowane odpowiedzi