Boldwyn 121 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Na razie mi GoW:Ragnaroka nie wywaliło, więc wyglądają stabilnie
jankooo 254 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Godzinę temu, Kadajo napisał(a): Nie no cos jest nie tak z tymi sterownikami u mnie gitara benchmarki działają lepiej niż kiedykolwiek 29 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Najlepsze stery od nie wiem kiedy Zrób nomada bo jest potencjał na przetasowania w rankingu forumowym. Ciekawe czy to tylko benchmark poprawili czy ogólną wydajność.
Puzoniusz 89 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia (edytowane) Działa i gsync z monitora jak i nie musze cudowac ze zmianą portów dp 🥰 Edytowane 16 Kwietnia przez Puzoniusz
leven 539 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Godzinę temu, MajQ napisał(a): a ja ściągnąć nie mogę ani przez stronę ani przez apkę... Jak nie możesz ciągnąć ? Czego nie możesz ciągnąć ? Pobrać sterowników ? https://pl.download.nvidia.com/Windows/576.02/576.02-desktop-win10-win11-64bit-international-dch-whql.exe
MajQ 33 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia 2 minuty temu, leven napisał(a): Jak nie możesz ciągnąć ? Czego nie możesz ciągnąć ? Pobrać sterowników ? https://pl.download.nvidia.com/Windows/576.02/576.02-desktop-win10-win11-64bit-international-dch-whql.exe no nie działa mi wyszukiwarka na stronie a bezpośrednio nie znalazłem, dzięki!
Reddzik 2 775 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Normalnie można pobrać przez appkę nvidii, zainstalowałem, wszystko działa jak na starych sterownikach, czyli 572.83
X360 84 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia (edytowane) A ja nie zainstalowałem nowych sterowników,tylko wywaliły błąd "niepowodzenie instalacji sterownika",i teraz na każdych mam taki sam komunikat Odinstalowałem w awaryjnym DDU,i...zostałem z "podstawowa karta graficzna microsoft" Ręce mi opadły... Przy KAŻDYCH sterownikach-niepowodzenie Taką "kartę" mam w tej chwili Edytowane 16 Kwietnia przez X360
Tornado3 333 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia @sideband badałeś może te nowe stery ? Teraz pomimo dużego obciążenia zegar nie spada jak do tej pory.
leven 539 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia 38 minut temu, X360 napisał(a): A ja nie zainstalowałem nowych sterowników,tylko wywaliły błąd "niepowodzenie instalacji sterownika",i teraz na każdych mam taki sam komunikat Odinstalowałem w awaryjnym DDU,i...zostałem z "podstawowa karta graficzna microsoft" Ręce mi opadły... Przy KAŻDYCH sterownikach-niepowodzenie Taką "kartę" mam w tej chwili Hmm, programowo nie da się nic, to mechanicznie spróbuj. wyjmij kartę ze slotu i uruchom komputer bez karty na chwilę. Wyłącz i zamontuj kartę. Teraz jeszcze raz DDU w awaryjnym i instalacja nowych sterowników.
X360 84 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Jutro po południu spróbuję.Karta raczej chyba nie padła
Radio Tirana 1 046 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia 14 godzin temu, bourne2008 napisał(a): Ja prdl jaka lista poprawek. To chyba rekord wszechczasów. Jak naprawili Fortnite to otwieram szampana. A co ci nie działało w Fortnite? Nie zauważyłem żadnych problemów z grą, a godzin mam nabite sporo.
bourne2008 1 206 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) Potestowałem wczoraj i gry nie wywala. Także folder FortniteGame\Crashes nie zawiera żadnych nowych logów z błędami. Póki co wydaje się, że dla serii 4000 mogą być to pierwsze dobre stery od pół roku a dla 5000 pierwsze od premiery Edytowane 17 Kwietnia przez bourne2008 1
Radio Tirana 1 046 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Jak grałeś z RT To się wyjaśniło. Od zawsze mam ustawione najniższe detale jakie tylko się nie da ustawić. 1
bourne2008 1 206 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia No to wiele wyjaśnia. Crashe nie dotyczyły DX11
ket_rab 227 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) 16 godzin temu, Kadajo napisał(a): Nie no cos jest nie tak z tymi sterownikami. @ket_rab tez ma jakieś problemy z 3dmarkiem na nich Zaraz będzie hotfix Testuję W11. Problem jest w samym systemie i obecnie posiadam Canary ( Windows Feature Experience 1000.26100.64.0 ) Edytowane 17 Kwietnia przez ket_rab
ket_rab 227 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia @Kadajo Canary to raczej alfa niż beta ( dev ) 1
Faflucy 312 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) 17 godzin temu, Faflucy napisał(a): U mnie na razie wszystko OK. I monitor wstał po wygaszeniu, ale nie chwale dnia... Jutro potestuje i zobaczymy Pochwaliłem, dzisiaj już się monitor nie wybudził Edytowane 17 Kwietnia przez Faflucy
Puzoniusz 89 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia @Faflucy mi na koniec jedynie jakiś dziwny komunikat wywalił jak wyłączałem ale już mi się nie chciało zagłębiać w temat:
DżonyBi 1 971 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) Na nowych sterach w Cyberku 4K PT mam boost w stock teraz 2962MHz, wczesniej mialem 2850MHz. Ktos zauwazyl u siebie wiekszy boost w grach? Edytowane 17 Kwietnia przez DżonyBi
Puzoniusz 89 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia 5 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): @Puzoniusz Grałeś na padzie? Nie
DżonyBi 1 971 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) 19 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Że ile? To jak Ty masz ustawione UV w tej chwili? Zarzuć screenem. Na stock testuje (profl default w gpu tweak) bez UV. Musze sie sprawie blizej przyjrzec. Edit: juz jest ok. Nie wiem co bylo. Uruchomilem ponownie i jest juz normalnie. Bawilem sie rozdzielczosciami, moze cos sie chwilowo przywiesilo. Edytowane 17 Kwietnia przez DżonyBi
Faflucy 312 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia 52 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): @Faflucy Może odpoczywał sobie... Niech lepiej nic sobie nie odpoczywa bo zaraz wyjebie ten komputer za okno 1 1
leven 539 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Tylko napisz gdzie, to podjadę 21 letnią astrą, pozbieram, posklejam kropelką i będzie git na dzielni 2
maras2574 891 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) 45 minut temu, Faflucy napisał(a): Niech lepiej nic sobie nie odpoczywa bo zaraz wyjebie ten komputer za okno Od razu wyjebie....sprzedaj 5090 i kup 4090, będzie git Edytowane 17 Kwietnia przez maras2574
Rekomendowane odpowiedzi