Skocz do zawartości

Sterowniki GeForce & NVIDIA App - temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
48 minut temu, maxmaster027 napisał(a):

581.29 sa bardzo udane ;) ale te które wrzucił side też sa dobre :) A jaki masz maksymalny wnik w nomadzie i w tym solarbay extreme

Szczerze mówiąc nie wiem. W time spy najwięcej miałem zazwyczaj 27700, a po lekkim OC 29000 ponad. Jeśli bardzo Ci zależy to odezwij się jutro na PW😉. Sporo mi pomagaleś to też może się w jakiś sposób odwdzięczę 😉

Opublikowano
W dniu 8.11.2025 o 17:53, Adikon napisał(a):

Teraz Kingdome 2 jest za free i chociaż to nie moja bajka to gra się mega przyjemnie ;p

Kingdom to jest zaje/bista gra w maju dwójkę przeszedłem lux.👍

• Like 2
Opublikowano
9 godzin temu, sideband napisał(a):

580.88 z 5090 właśnie pojawił się BS :hihot:

Mam nadzieję, że zakapowane do Nvidii? Im więcej zgłoszeń tym większa szansa, że te zaplute lenie reakcji coś z tym zrobią.

• Haha 1
Opublikowano
8 godzin temu, leven napisał(a):

Dla czego nie działacie na 595.02 ?

Nie wiem jak inni ja gram. Sterowniki sa bardzo dobre. Trzeba zdecydowanie pochwalić @sideband w każdej grze wyniki sa na poziomie najlepszych sterownikow jakie wypuscila nvidia a nawet kapke lepiej

Screenshot(946).thumb.png.bb9be155931c9928047236f7d9a8099d.png
Wynik na sterownikach od sidebanda w normalnych od nvidii było najczesciej 146.5fps na tych samych ustawieniach krzywej 

Te same ustawienia co u góry, z tym, że z nagrywaniem wideo najczesciej zabiera od 3 do 8% wydajnosci, w zaleznosci od rozdzielczosci tym razem 3.5%

Screenshot(948).thumb.png.7c1ad4d23c74b51bc3b690b731c07e2d.png

I wynik z DLAA w 2k. tutaj na driverach 581.29 było 46.3-46.8 fps, 

Niemal w kazdej gierce te wyniki sa na prawde dobre. Wiec jeżeli ktos sie zastanawia to śmiało, super stery. 
Jeszcze raz side :clap:

• Upvote 1
Opublikowano

Jest dostępny nowy sterownik od Nvidia - 591.44. Jako ciekawostka - dla serii RTX 5xxx przywrócono wsparcie dla PhysX 32bit w niektórych grach jak np. Mafia 2, Arkham City, Arkham Origins itp. Wsparcie dla Arkham Asylum w drodze

• Upvote 1
Opublikowano

Ooo tych batmanów było najbardziej szkoda. Mam całą kolekcję to może wreszcie to przejdę skoro łaskawie obdarowali nas fantastycznym prezentem na święta. Chociaż mam w co grać to gdybym mógł wybrać to wolałbym +1% do wydajności;)

Opublikowano

Nie ogarniam tego od samego początku. Jeśli powodem braku "physx" dla RTX5000 był brak wsparcia dla 32-bit, to jaki problem jest tłumaczyć w locie te instrukcje na 64-bit. Przy takim potencjale dzisiejszych CPU/GPU powinno to być praktycznie nieodczuwalne a nawet być szybsze. Przykładem jest np. DXVK za pomocą którego można tłumaczyć całe API DirectX na Vulkana i mieć więcej FPS xD

• Upvote 1